Madal vererõhk 29.08.03 / Loodusravi

Külastaja küsib:

Päikest!

Lugu lühidalt järgmine! Olen peagi 66.a vanuseks saav meesterahvas. Olen üle elanud ühe raske ingfarti (südame eessein seisab) ja hiljem veel 2 mikroingfarti ning kerge insuldi. Seda umbes 6 aasta jooksul. Viimasel ajal probleemid viisid mind Mustamäe Kiirabihaiglasse kevadel ja nüüd umbes kuu tagasi. Südame jõudluseks on mõõdetud umbes 30% , mitte rohkem (pigem veelgi vähem). Lisaks ka pidev vajadus verd vedeldada, et natukenegi trombiohtu välistada.

Kuna süda on nõrk ja ehk ka vere vedeldamine (Marevane jt.) mõjuvad vererõhku alandavalt, on tihti probleem madala vererõhuga. Pulss tänu paigaldatud stimulaatorile alla ei kuku. Küll aga on vererõhunäidud tihti suurusjärgus (umbes) 70-85(ülemine) /45-60(alumine) ja pulss 90 paiku.

Kas leidub looduslikke vahendeid olukorda veidi leevendada, kohendada?

Päikest Sass ja Elo!

Arst vastas:

dr Vigala Sass

on. alkohol - võta üks pits konjakit söögi alla. siis veel taimed toonikumid - (meilt võiks saada, lepi ajas kokku: 045-73128). vere vedeldamise asemel võid ka aadrit haigla juures lasta, panevad füsioloogilist lahust koos plasmaga tagasi. Lisaks füüsiline aeglane koormus - hantlid+käimine.
sass

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Loodusravi

madal vererõhk

kas on olemas ravimtaimi, mille abil tõsta vererõhku? selline loomupoolest madal vererõhk, mis aeg-ajalt veelgi langeb ja pearinglust-iiveldust-tasakaaluhäireid tekitab. kohvi juua ei taha, ravimeid tarbida ...

Vastas dr Vigala Sass

Päikest!
must ja roheline tee ning taimsed tonisaatorid, tee sisse hommikul 25 gr. konjakit ja lisaks hommikvõimlemine, turi seisud, pea peal seisud jne, kui kael kannatab.
sass

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi