Polüartriit 26.07.03 / Loodusravi

Külastaja küsib:

Tere!
Olen 44 a naine ja mul diagnoositi psoriaatiline polüartriit.Paljud ravimid aga ei sobi mulle,tekivad iiveldused ,vererõhu tõus150/110(120),mis ongi jäänud püsima(eriti alumine teeb muret,kuna rõhkude vahe on väike)Tekkinud on tasakaaluhäired,peapööritused,südamekloppimishood, kilpnäärme alatalitluse poolegi lähevad vereproovi vastused..Vererõhuravimid(langetajad) on aga hoopis vererõhku (190/130 )tõstnud,nii et kiirabi käib aitamas.Liigesevalud aga piinavad. Tunnen end täiesti ebanormaalselt ja halvasti, kuna ei saa lihtsamate kodu toimetustegagi hakkama.Ja ravimeid ei julge eriti võttagi....Kas antud olukorras on võimalik loodusravi või pean ikka lootma ravimitele?

Arst vastas:

dr Vigala Sass

päikest!

Eisalgu ikka ravimitele, aga õigetele ravimitele ja kontrollige diagnoosi õigsust, sest selles kirjelduses ei klapi sümptomid haiguse diagnoosiga.
sass

arstid peavad koos teiega leidma selle õige ravimi, mis vererõhku langetaks ja millel kõrvalmõusid pole. looduses üldiselt pole taimi, mis rõhku langetavad - on, aga need on liiga mürgised.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Loodusravi

Liigesed

Tere!

Olen 30-aastane naisterahvas, alates 15ndast eluaastast on mul diagnoositud reumatiodartriit (polüartriit), 1996. aastal pandi uus diagnoos - luupus. Sel talvel olin kaua aega veremürgitusega ...

Vastas dr Vigala Sass

päikest!
tulge meilt läbi, saab kõik täpselt ära seletada ja tee segud anda.
aja saab kinni panna helistades 045-73128.
sass

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi