Kukkumine 12.04.18 / Lasteneuroloogia

Külastaja küsib:

Tere! Laps kukkus esmaspäev diivanilt põrandale selili u 35 cm kõrguselt, tänaseks kolmas päev möödas sellest ja lapse olekus muutusi pole on endiselt rõõmus ja mängib. kas on põhjust muretseda?

Arst vastas:

Anu Sööt

dr Anu Sööt

Laste neuroloog

Elite Erakliinik

Tere!
Aitäh pöördumast! Muretsemiseks ei ole põhjust.
Lugupidamisega
Anu Sööt

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Lasteneuroloogia

pea peale kukkumine, ajutrauma

Tere, 1a laps kukkus pea ees mähkimislaualt maha - vannitoa kivipõrandale. lõgemest ettepoole tuli muhk ja peaaegu et otsaees on sinikas ja verevalum. perearst ytles, et kui 7 h jooksul mingeid symptomeid ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
aitäh pöördumast! Koljuluu murd võib kulgeda ka ilma sümptomiteta. Üheks trauma tagajärjeks võivad hiljem olla peavalud, kuid mitte alati, nii et ette ennustada seda ei saa. Kuna luud on suhteliselt ...

Loe edasi

lapse kukkumine

Minu 4 kuune laps kukkus 40cm. körgusest voodist pörandale vaiba peale.peale kukkumist nuttis laps natuke,siisrahunes.Nüüd on möödas ööpäev,lapse käitumises midagi tavapäratut märganud ei ole.Kas on pöhjust ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
aitäh küsimast! Arvan, et muretsemiseks põhjust ei ole.
Lugupidamisega,
Anu Sööt

Loe edasi

5. kuune

Meie 5,5 kuune tütar teeb imelikku grimassi. Tõmbab nina ja kulmud kortsu ning nohiseb veidi kurjalt. Teeb seda ikka mitmeid kordi järjest. Mida ta sellega väljendada tahab?
Ja kas madalast voodist ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
aitäh küsimast! Kui beebi grimassitab, siis soovitan teda kindlasti lasteneuroloogile näidata.
Lugupidamisega,
dr. Anu Sööt

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: