Nõrk valu 10 aastat tagasi vahetatud paremas puusaliigeses 28.04.21 / Füsioteraapia

Külastaja küsib:

Tervist,
22.05.2011 parema puusaliigese vahetus, nüüd nõrk valu selle lähipiirkonnas paar nädalat nõrk kipitus või valu. Nõrk valu ka istmiku paremas pooles ja opi koht kipitab, kui aluspesu kumm selle peale surub. Lugesin netist, et ka kõhukinnisus võib kaudselt mõjutada, mida hakkasin pulbriga leevendama mõned nädalad tagasi. Kaua jalutades tekib ka nõrk valu ristluudes.
Kas aitaks rohud või tõesti kordusopi järjekorda panna?

Arst vastas:

Maris Perendi

dr Maris Perendi

Füsioteraapia

Confido tervisekeskus

Tere

Usun, et operatsiooni järjekorda pole vaja end veel panna. Tegemist ei pruugi olla üldse puusaliigese probleemiga. Ka alaseljast tulenevad valud võivad kiirguda puusa piirkonda. Esmalt oleks vajalik selgeks teha valu põhjus. Selle jaoks soovitan Teil pöörduda oma perearsti poole.

Heade soovidega

Maris Perendi
Füsioterapeut

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Füsioteraapia

Ühepoolne puusaliigese valu

Palun nõuannet seoses püsiva valuga puusaliigese piirkonnas. Valu tekkis kolm aastat tagasi raske füüsilise tööga välitingimustes (raskuste tõstmine ja kandmine), oli alguses n-ö näriv ja raske oli hommikul ...

Priit Ailt

Vastas Priit Ailt

Tere,

Arvan, et kuna RÖ põhjal on luulised struktuurid muutusteta on tegemist pehmete kudede haigusseisundiga.

Soovitan pöörduda füsioterapeudi poole, kes teostaks manuaalseid ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi