Madal kehatemperatuur ja madal vererõhk 17.02.12 / Endokrinoloogia

Külastaja küsib:

Tere!
Olen rase (28,1 nädal) ja tihtilugu, eriti peale lõunat, hakkab mul nii halb, et püsti ja istuda ei kannata, aitab ainult pikali heitmine. Rääkisin sellest ämmaemandale, ta ütles, et see on normaalne, kui vererõhk langeb. Viimati mõõtes (26 jaan.)oli vererõhk 105/60. Viimasel ajal, kui halb on hakanud, ei aita enam ka pikali heitmine, olen end siis kraadinud ja palavik on olnud 35,6.
Kas see on normaalne? Ei mäleta eelmistest rasedustest selliseid probleeme. Kas ma saaksin midagi teha või tegemata jätta, et enesetunne paraneks? Kas see võib last ohustada? Ette tänades.

Arst vastas:

Anu Ambos

dr Anu Ambos

Endokrinoloog

SA PERH Mustamäe korpus

Tere!
Küsimus on esitatud valel aadressil, soovitan esitada see oma günekoloogile või ämmaemandale. Mingi endokriinhaigusega Teie vaevusi küll seostada ei oska. Tõenäoliselt on vajalikud täpsustavad uuringud.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Endokrinoloogia

Ülimadal kehatemperatuur.

Millest võib olla tingitud madal(34,7)kehatemperatuur?2,5a lapsel kehatemp.35,1 või selle lähedal,rohtu midagi ei võta.2 nädalat tagasi lõpetas antibiootikumi ravi.Eile palavik 37,2 ja peale uinakut 35,1.Täna ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Viidet kilpnäärmehaigusele siit küll välja lugeda ei saa. Pidage nõu perearsti või vajadusel lastearstiga.
Tervitades,
dr. Anu ...

Loe edasi

madal kehatemperatuur

Tere,
Olen 23 aastane naine ja tahaksin lihtsalt teada kas madal kehatemperatuur on normaalne voi mitte.Nimelt olen end viimasel ajal kraadinud ja keskmine temperatuur on 35,3 - 35,9.
Olen ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Normist madalam kehatemperatuur ei viita konkreetselt ühelegi haigusele ja kui Teil muid vaevusi ei ole, on see tõenäoliselt normi variant.
Igaks juhuks võiksite perearstiga nõu pidada ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: