sperma 15.05.24 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere, peale masturbeerimist on eritunud mul ejakulatsiooniga viimased 2 korda koos spermaga mingit sellist hallikat/läbipasitvat asja, see on ka natukene tükiline kui nii saab õelda ning spermast saab selle vabalt eraldada voi nii, kohe silmaga naha et see mingi muu asi kui sperma, mis see olla voib kas peaksin muretsema?

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Ärge muretsege! Mõnikord võib sperma sisaldada lima tükke, klimbilaadseid tükke. See on norm. Kui jätate sperma purki seisma, siis 5-10 minutit peale ejakulatsiooni muutuvad need tükid läbipaistvaks ja lahustuvad (kaovad ära). See on normaalne nähtus, esineb ainult inimestel ja on seotud püsti kõndimisega. See on kaitsereaktsioon, et sperma oleks viskoossem (paksemalt) ega valguks kohe pärast seksuaalvahekorda tupest välja.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Errektsioonihäire

Mida tarvitama peaks, et püsiks seksi ajal kauem vastu?
Enne seksi, läheb kõvaks ja siis tunned endal, et alt on juba niiske ja märg enne vahekorda sattumist. Peale seda, suudan püsida ainult 2 minutit ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Mõnikord enne vahekorda peenis läheb väga märjaks ja läbipaistev lima eritub välja (mitte sperma!). See on normi variant, te ei pea sellega midagi ette võtma. Kui seksuaalvahekord kestab väga lühikest ...

Loe edasi

suguhaigus

Tere toimus vahekord mis piirdus sellega et minu peenist ja munandeid ainult imeti ja katsuti ( mingeid vahendeidcei kasutanud). Kui mu peenist imeti ei tundnud kontaki hammastega, mu peenis oli terve, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Infektsioonid võivad levida igasuguse seksuaalse kontakti kaudu, mitte ainult vaginaalse seksi kaudu. Mis tahes kaitsmata seksuaalvahekorraga kaasneb oht nakatuda klamüüdia, gonorröa, süüfilise, trihhomonoosi, ...

Loe edasi

Leukotsüüdid ja bakterid uriinis

Tere

3 kuud tagasi tuvastati normist kõrgem PSA näit. Peale 3-klaasi testi määrati antibiootikumide kuur 2 kuuks.

Peale kuuri lõppu antud uued analüüsid - PSA näit normis, kuid ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Leukotsüütide ja bakterite arvu suurenemine uriini esimeses ja teises osas võib viidata ureetra -kusetoru põletikule (uretriit). Soovitan pöörduda arsti vastuvõtule meie kliinikusse, ka on soovitav ...

Loe edasi

Suguti pikkus

Tere Hr Vladimir , mure siis selline ..olen aastaid kannatanud väikse nii öelda peenise käes , ise olen aga 36 aastane noormees , ilmselt pole siin ka midagi teha ühtegi ravimit selle kohta ka pole , kui ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! See on korduma kippuv küsimus – kas peenist on võimalik pikendada? Ma suhtun sellesse teemasse negatiivselt, sest ma pole näinud häid tulemusi! Internetis pakutavad pillid ja salvid ei tööta 100%. ...

Loe edasi

Kordusvisiidi soov (Suurenenud eesnääre ... )

Kordusvisiidi soov (Suurenenud eesnääre ... )

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Siis soovitan pööduda meie kliiniku registratuuri poole kas interneti kaudu
meestekliinik@kliinikum.ee või telefooni teel 731 8004, või 731 8008 või tulla kohale Tallinn Gonsiori,3 tööpäeval ...

Loe edasi

ORGASM

Tere! kui naisel ei olnud ogasmi, kas siis on võimalik naisel rasestuda.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Naise orgasm ja võime rasestuda ei ole omavahel seotud. On arvamus, et naised rasestuvad kergemini, kui nad saavad orgasmi, kuid seda pole teaduslikult tõestatud. Seetõttu võib naine rasestuda ilma ...

Loe edasi

Punn peenise peal

Nädal aega tagasi hakkas arenema välja imelik punn, mis algul ei seganud ega valutanud, kuid viimase 2päeva jooksul on pildil nähtud punn hakanud segama seksuaalelu ja põhjustab valulikkust, millega võib ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Pilt meenutab furunkul ehk mädavill aga ilma (ilma palpatsioonita) raske täpsemalt vastata. Tulge meestekliinikusse noorte nõustamise vastuvõttu! Saatekirja ei ole vaja! Vaatame üle ja küsimus saab ...

Loe edasi

Punn peenise peal

Nädal aega tagasi hakkas arenema välja imelik punn, mis algul ei seganud ega valutanud, kuid viimase 2päeva jooksul on pildil nähtud punn hakanud segama seksuaalelu ja põhjustab valulikkust, millega võib ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Pilt meenutab furunkul ehk mädavill aga ilma (ilma palpatsioonita) raske täpsemalt vastata. Tulge meestekliinikusse noorte nõustamise vastuvõttu! Saatekirja ei ole vaja! Vaatame üle ja küsimus saab ...

Loe edasi

Masturbeerimine

Küsimus et igapäev või 2 päeva tagant tekib tahe jälle masturbeerida ja vaadata pornot internetist. Varem mainitud et igapäevaselt või liiga tihti ei tohi seda teha. Aga teinekord südame juurest valutab, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Peaaegu 99% maakera noortest meestest masturbeerib korra paari päeva jooksul või harvemini, eriti kui neil pole sel ajal naissoost sõpra (mõnedel jätkub onaneerimise harjumus pereelus ka). Arsti ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: