Celebrex ja selle kõrvalmõjud??? 30.11.22 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Millal peaks hakkama kahtlustama seda, et Celebrex mulle ei sobi?

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Nagu kõik selle rühma ravimid (mittesteroidsed põletikuvastased ravimid), võib Celebrex ärritada mao- ja soole limaskesta, eriti eakatel ja nõrgenenud patsientidel ning krooniliste seedetraktihaigustega inimestel. Veel harvem ilmuvad kuuma hoogid (alla 1%). Samal ajal on manifestatsiooni protsent üsna madal (mitte rohkem kui 1-5%). Minu määratud annus -100mg päevas on üsna väike (minimaalne), seega ohtu pole. Reumatoloogid tavaliselt määravad 200 mg x 2 päevas! Võtke ravim edasi, kui nädala jooksul sümptomid ei lõpe või ei vähene, siis võtke ühendust meie kliinikuga (registratuuriga) ja nad võtavad minuga ühendust ja proovime vahetada ravimit.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Liiga väike peenis

Mul on tavalises olekus peenis u 3cm ja kõvastumise ajal u 5cm

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Peenise pikkus sõltub paljudest teguritest (vanus, puberteedi staadium, suguhormoonide ja ajuhormoonide tase, pärilikkus jne). Ka puberteediea alguse vanus on väga individuaalne (algab see erinevatel ...

Loe edasi

Enneaegne seemnepurse

Tere. Mure päris suur. Eelnevalt on olnud probleeme enneaegse seemnepurskega, sellest lähtuvalt otsustasin kasutada.veebiravimit STUD 100. Pärast selle kasutamist on erektsiooniga probleeme, peenise ots ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! STUD-100 - hea tõhus ravim, kasutatakse enneaegse ejakulatsiooni korral, on valuvaigistava toimega ja külmetab pea (vähendab tundlikkust). Tulemus on ajutine, s.t. mõne aja pärast taastub tundlikkus ...

Loe edasi

Mehel ei lähe lahti

Tere mu proobleem seisneb selles et Mull ei lähe lihtsalt lahti. Olen 65.aastane naine on Mull 23. Suhe klapib kõikk on meie vahel nii korras kui võimalik. 1aasta ja 6 kuud me ei seksinud kuna Mull on ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Seda nimetatakse retrograadseks ejakulatsiooniks, ejakulatsioon toimub aga sisemiselt, s.t. sperma visatakse tagasi põide ja ei tule sealt välja. Mõnikord esineb nn anejakulatoorne sündroom, kui sperma ...

Loe edasi

Tupe tundlikuse kadumine.

Tere
Mure selles, et kui mehega vahekorda astun siis tunnen väga hästi seda kui ta tuleb minu sisse. Esimesed liigutused on väga head ja erutavad aga siis kaob erutus tunne ära. Ma tunnen seda, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Võimalik, et tupp on liiga lai ja venitatud (peale kahte sünnitust) ning tupelihaste toonus on langenud (nõrgenenud). Pärast sünnitust võis esineda tupe rebendeid, mis mõjutavad ka tupe seinte toonust. ...

Loe edasi

Seksuaalsuse huvi langus

Tere.Mure siis selles et olen praeguse tüdruksõbraga (30a) olnud koos veidi üle 2 aasta kuid füüsiline lähedus on täiesti minimaalne. Kahe kuu jooksul heal juhul 1 kord. Voodis olles kui üritan asja seksini ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Kõik inimesed on erinevad. Võimalik, et partneril on mingid psühholoogilised probleemid, võib-olla lapsepõlves kooselus vanematega või pereliikmetega või varasemas suhtes meesterahvaga, sai ta psühholoogilised ...

Loe edasi

Kõhuvalu raseduse ajal

Tere!
Olen 35+6 nädalat rase ning juba umbes kuu aega hädas kõhuvaludega. Valu lööb kõhu vasakule poole üles, rinna alla. Vahest on valu tunda ka paremal pool.
Valu on pisteline ja tuikav. ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 23-aastane

Peaksite koheselt pöörduma sünnitajate vastuvõttu. Väga suur kahtlus jääb preeklampsiale ja suure tõenäosusega vajate ravi sünnituseelses ...

Loe edasi

Sümfüüsi valu

Tere
Viimasel nädalal on mul tekkinud sümfüüsi valu, nii kõndides kui ka pikali olles. Natuke üle aasta tagasi sünnitasin ning raseduse ajal olid tugevad sümfüüsi valud kuid kadusid peale sünnitust. ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tere,,raske öelda teid nágemata. Seega pöôrduge naistearstile, kes voiks suunata uuringule, mis hindaks teie sûmfûûsi seisundit. Dr Kadastik

Loe edasi

Seksvahekord

Tere.mul pole seks enam õnnestunud .algus on hea hakkab toimima.kuid kui on aja seksima hakata peenis lõdvestub.ega lähe enam kõvaks

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Ebapiisava erektsiooni põhjuseid (arteriaalne või venoosne või kombineeritud puudulikkus) võib olla mitu. Neid kõiki koheldakse erinevalt. Võib-olla olete muutunud ravimist sõltuvusse ja see ei ole ...

Loe edasi

Ilma kondoomita vahekord

Tere!

Olin just üle aasta aja vahekorras süütu tüdrukuga, ilma kondoomita. Kuna tütruk ei olnud märg oli raske leida õiget kohta kuhu panna. Ilmselt ei leidnudki lõpuks seda õiget. Natukene ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Sugulisel teel levivate haigustesse nakatumise risk on sel juhul minimaalne, praktiliselt võrdne nulliga. Kuid ma soovitan teil ikka alati kasutada kondoome, isegi kui see pole vaginaalne seks, vaid ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: