Religex 1g 25.11.21 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere!
Kirjutasite eelmine kord Relifexi ning see aitas, peale vahe korda hakkab järgmine päev uuesti valutama munandid. Mis võib olla selle põhjus ? Kas tõesti on suuremat sorti põletik?
Palun kirjutage uuesti Relifex 1mg

Lugupidamisega

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere! Mõnikord kerge valulikkus (pigem ebameeldiv tunne) munandis peale seemnepurset võimalik, kestab tund - kaks, reeglina kiiresti läheb üle. Kui see segab siis soovitan pöörduda arsti juurde, teeme vastavalt uuringud. Väljastada retsepti siin keskkonnas kahjuks ei saa (ei tea Teie isikukoodi). Pöörduge siis meestekliiniku registratuuri kaudu.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

varajane erketsioon ja seembepurse

Tere! Kasa varajase eketrsiooni ja seemnepurske vastu on mōnda rohtu, mida saaksin apteegist osta?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Apteegist saab osta spetsiaalseid ülitundlikkusega meestele mõeldud kondoome. Need on valmistatud paksemast materjalist ja määritud desensibiliseeriva vedelikuga. Küsida võib ka tundlikkust vähendavaid ...

Loe edasi

24 aastane Mees ja probleemid

Tere! On tekkinud probleem, nimelt olen 24 aastane noormees ja ei saavuta enam orgasmi. Seisab ilusti aga lahti ei lähe. Kui vaadata pornot siis läheb ka aega enne kui lahti läheb. Kàidud meestearsti ja ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Pornovideote sagedane vaatamine vähendab erootilist ärrituvust ja põhjustab pornosõltuvust. Mõne aja pärast ei ole klassikaline porno enam huvitav, sa tahad midagi uut ja mitte tavalist. Ka seks päris ...

Loe edasi

PSA

Tere.
Kas PSA liikumine 2,5 kuuga 4,31 pealt 4,93 le on suur ohu märk?
Lugupidamisega

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tegelikult on oluline leida PSA tõusu põhjus. Neid võib olla mitu, kõige sagedamini on tegemist kroonilise eesnäärmepõletikuga (prostatiit) ja põletiku ägenemisega, kuid samas võib olla eesnäärmevähk ja ...

Loe edasi

Seksi ebaõnnestumine

Olen üritanud ühe noormehega vahekorras olla, aga mure seisneb selles, et noormehe peenis ei lähe mulle kuidagi sisse, tupp on märg olnud. Sugutipea tunduks nagu ümaram kui muidu. Pole ennem sellist asja ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tavaliselt on mehe peenisel terav kolmnurkne kuju, mis hõlbustab sisenemist naise tuppe. Mõnikord võib sugutil olla suur ja ümmargune (sfääriline) pea. Võite proovida spetsiaalset asendit, mis hõlbustab ...

Loe edasi

Kubeme piirkonna valu

Tere!

Olen aastaid olnud kimpus hädaga, mis väljendub vaikselt tekkivas tuimas närvivalus paremal pool kubemes. See on otseselt seotud seemnepurskega - nimelt kui ca 4 päeva pole seemnepurset ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Olen oma praktikas sarnaste probleemidega kokku puutunud. Valud olid kubemes, sagedamini munandis, kuid valu kandus ülesse, peale vahekorda valu kadus, kuid 3-4 päeva pärast tekkisid uuesti. Ma arvan, ...

Loe edasi

erketsiooni häire

Olen üle 2,5 aasta olnud lesk, nüüd tekkis uus suhe ja erketsiooni häired uue prtneriga olid minu jaoks suureks üllatuseks. Kui esimese ebaõnnestumise kohta võiks oletada, et selle põhjuseks võiks olla ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

See on tavaolukord, kui pärast pikka seksuaalse tegevuse pausi tekivad erektsiooniprobleemid. Tundub, et keha unustab selle protsessi. Pigem see on psühholoogiline probleem. On ravimeid, mis toimivad ...

Loe edasi

Esimene rasedus

Tere!
Olen esimest korda rase ning hetkel peaks rasedust olema 12+4. Oleks pidanud paar päeva tagasi oscari test olema, kuid haigestusin koroonasse(üks päev oli palavik ning sain selle kiirelt alla, ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 27-aastane

Oscari testi saab teha vähemalt kuni 13+6, kaasaegne hinnang käib loote pikkuse järgi. Mure ei aita, ravige sümptomeid ja tehke ...

Loe edasi

Отсутствие сексуального влечения

Здравствуйте. У меня такая проблема, что полностью отсутствует сексуальное влечение. Раньше все было нормально.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Здравствуйте! Снижение либидо у женщин это комплексная проблема (зависит от гормонального состояния, общего здоровья, веса тела, алкоголя, приема лекарств, партнера и еще тысячи причин). Часто это психологические ...

Loe edasi

Suurenenud seksiisu

Tere, olen 24a naisterahvas ning mul on 1 laps. Seksiisu on suurenenud selle kuu keskpaigas algas umbes. Lugesin ühe noormehe mure vastusest, et naistel tõuseb seksiisu alles 30dates. Ning hetkel on ka ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Naise libiido sõltub väga paljudest teguritest – vanusest, üldise tervislik seisundist, heaolust, partneri atraktiivsusest, hormonaalse nivoost (menstruaaltsükli etapist), fantaasiast, toidust, alkoholist ...

Loe edasi

Osaline hüsteerektoomia valusate perioodide peatamiseks

Ma tahan oma menstruatsiooni lõplikult peatada ja end lõplikult steriliseerida (sest ma vihkan lapsi ja ei taha rasestuda).

Minu menstruatsioonid on alati olnud liiga valusad, alates 15. eluaastast. ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Väga raske juhtum, ma tunnen Teile kaasa, aga vastus on otse ja lühike et hüsteroektoomia pigem Teile ei aitäh! Kuna see operatsioon on just steriliseerimine (raseduse vältimast). Kuna ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: