Dapoksetin 27.10.18 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Здравствуйте, подскажите насколько долго можно или нужно принимать препарат дапоксетин 60 мг, чтобы добиться постоянного эффекта? И возможно ли добиться этим препаратом постоянного эффекта при каждодневном использовании? Или достаточно принимать его только до полового акта? Почему он не продается без рецепта в аптеках ? Есть ли какие-то аналоги этому препарату ?

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Здравствуйте! Дапоксетин относится к группе антидепрессантов сверхкороткого действия (ингибиторы обратного захвата серотонина) и замедляет в головном мозге передачу нервных импульсов, тем самым снижая чувствительность и удлиняя половой акт. Довольно эффективен при приеме за 1,5-2 часа перед полоым актом, но длительным лечебным эффектом не обладает. Ограничений по времени в приеме нет (можно очень долго). По рецептам, потому что это сильнодействующее лекарство. Можно использовать и другие препараты из этой группы антидепрессантов - анафранил, флуоксетин и др., но они медленнее действуют и дольше, поэтому могут быть нежелательные побочные эффекты (утром голова как с похмелья). Они дешевле но тоже по рецептам. Другого лечения для удлинения полового акта пока не найдено.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Osaline hüsteerektoomia valusate perioodide peatamiseks

Ma tahan oma menstruatsiooni lõplikult peatada ja end lõplikult steriliseerida (sest ma vihkan lapsi ja ei taha rasestuda).

Minu menstruatsioonid on alati olnud liiga valusad, alates 15. eluaastast. ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Väga raske juhtum, ma tunnen Teile kaasa, aga vastus on otse ja lühike et hüsteroektoomia pigem Teile ei aitäh! Kuna see operatsioon on just steriliseerimine (raseduse vältimast). Kuna ...

Loe edasi

seksuaalsuse probleemid

Mul on mure selline, et olen nüüdseks 11 aastat üksinda olnud. Kui ma alguses ei tahtnud seksist kuulda ega näha, tundsin ennast isegi kuidagi puhtana, siis nüüdseks kahjuks nõuab keha oma osa. Samuti ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Väga hea, sügav ja südamlik kiri. Niimoodi oskab ainult naisterahvas väga tugeva vaimuga rääkida (mehed seda ei oska, lihtsalt ei ole antud!). Aga kuidas selles situatsioonist aidata – kindlasti ...

Loe edasi

Religex 1g

Tere!
Kirjutasite eelmine kord Relifexi ning see aitas, peale vahe korda hakkab järgmine päev uuesti valutama munandid. Mis võib olla selle põhjus ? Kas tõesti on suuremat sorti põletik?
Palun ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Mõnikord kerge valulikkus (pigem ebameeldiv tunne) munandis peale seemnepurset võimalik, kestab tund - kaks, reeglina kiiresti läheb üle. Kui see segab siis soovitan pöörduda arsti juurde, teeme ...

Loe edasi

Kuidas oleks võimalik peenist suurendada?

Tere, selline probleem et vahekordades on peenis liiga kõva ja tekitab valu ning sellega on raske toimetada.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Kohe tekkib küsimus kas penis on tervikuna (täis) kõva ja valulik, või olemas konkreetne koht (punkt) mis valutab, kas ta jääb sirgeks kõvas seisundis või läheb viltu? Kaas nii on olnud kogu aega ...

Loe edasi

Незащищенный половой акт

Добрый день ! Скажите , пожалуйста если был незащищенный половой акт ( презерватив некачественный или другая причина ) Что сделать в целях профилактики ? В России есть средство ( мирамистин спрей антисептик) ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Добрый день! Мирамистина в Эстонских аптеках нет. Но есть примерный аналог -хлоргексидин водный раствор, необходимая концентрация 0,05-0,1%. Если в аптеке он крепче, то его надо разбавить соответственно. ...

Loe edasi

potentsuse kaotamine

Kaks kuud tagasi potentsus läks ära. Palun vastuvõtule .

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Tulge vastuvõtule (konsultatsioonile) Tallinn Gonsiori,3 2 korrus liftiga, registratuuri tel. 731 8004, 731 8008, 5331 8008 või neti kaudu meestekliinik@kliinikum.ee

Loe edasi

Преждевременная эякуляция

Добрый день ! Нужна помощь! Проблема с качеством сексуальной жизни. Преждевременная эякуляция. К какому врачу - специалисту , мне обратиться . Желательно Таллинн . Возможен платный визит. Благодарю .

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Добрый день! Преждевременная эякуляция очень распространенная проблема у мужчин, причин много (иногда сразу несколько) - редкие секс.контакты, врожденные особенности, скрытые воспаления, неврозы ...

Loe edasi

Menstruatsioonihäired

Tere!
Tüdrik 13 aastat, kaal 46, pikkus 167.Esimene menstruatsioon oli jaanuar 2020, 26-29. Veebruar 17-20.Märtsis hakkas määrima 6, rohkem verd tuli 9-11 ja siis määris tumedad kuni 29 märts. Aprillis ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Arvan et inimesed on erinevad ja tihti juhtub et mõnel neiul esimene aasta (paar?) menstruatsiooni tsükkel võib olla ebaregulaarne. Tüdruk on pikka kasvu, väikse kaaluga. Võimalik et ta kasvab ...

Loe edasi

peenis

Peenis hukkus muruniiduki õnnetuses. Hetkel hoian peenist sügavkülmas. Mis on kõige lihtsam moodus selle tagasi kinnitamiseks?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Kui see ei ole huumor siis pöörduge kiiremas korras arsti (EMO - traumapunkti) juurde!

Loe edasi

Suguelu

Seistes seksides on kõik korras ja pikali heites seljale, kaob erektsoon vaikselt alla. Mõningate käte abiga taastub .

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Võimalik et see on Teie erinevused. Meil on olnud patsiendid kellel erektsioon kaob ära pikali asendis ja eriti pikali seljal. Soovitan otsida (valida) sobiva asendit. See on väga individuaalne
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: