Viagra mõju? 06.03.18 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere! Olen 49a. mees. Suhe lõppes 3 a. tagasi ja siiani ei suuda unustada endist kaaslast. Ja seoses sellega uutes vahekordades olles ei suuda normaalselt vahekorras olla, kukub ära. Varem sellist asja polnud kunagi .Võisin mitu x päevas ka vahekorras olla. Eneserahuldamisega probleeme pole, seisab korralikult. Võtsin prooviks Vizarsin 50 gr. Pole küll veel vahekorras olnud, aga tundus, et seisab väga hästi. Aga mulle vist tundus ,et ka süda kloppis kõvemini , kuigi mul südamega probleeme polnud. Teen ka sporti aegajalt. Et kas edaspidine viagra või analoogse ravimi kasutamine võibolla kahjulik mulle? Ja kas ravikuuri läbimine aitab taastada endist seksuaalelu? Ja kui pikk peaks ravikuur peaksolema. Enesekindlus hakkab sellekoha pealt vähenema. Ette tänades.

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere! Reeglina erektsiooni ravimeid ei kutsu eriti miski kõrval mõjusid. Mõnikord näonahk punetab kergesti, harvem nina läheb kinni, võimalik ka kerge peavalu või peas tiksutamine. Tavaliselt 15-20 min jooksul need sümptomid kaovad ära. Tahükaardia või südakloppimine ilmub veel harvem. Reeglina see ei ole ohtlik. Ei ole soovitav tableti kasutamine kui olemas ärüütmia (ebastabiilne pulss) või olemas südame puudulikkus. Ka ei tohi need võtta koos nitroglütseriiniga! Ülejaanud juhtudel erektsiooni ravimi kasutamine ei ole kahjulik. Soovitan kasutada üks tablett 30 minutid enne vahekorda 1-2 kuu jooksul. See just tõstab enesekindluse. Hiljem juba proovida ilma

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

sexuaalprobleem

Tere Doktor!
Kas oskate nõu anda nn.hispaania kärbsest või viagrast või midagi samalaadsetest! Kas apteekidest midagi on saada retsepti vabalt!

Ette tänades!

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Hispaania kärbsete ekstrakt üldse ei ole kasutav kaasaegses seksuoloogias! Viagra, Levitra ja Cialis on väga asjalik aga retsepti ravimeid. X-potents on toidulisand ja retsepti vabalt apteekidest, ...

Loe edasi

probleem

tere . probleem siis selles et ei taha kuidagi kõvaks minna. tee mida tahad kuid ei lähe. äki on viagrast kasu või midagi muud ette võtta ?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Tasub tulla vastuvõtule meie juurde ja proovida leida põhjust. Räägime pikemalt, võtame analüüsid, kui vajalik - kirjutan viagra kohta retsepti. Soovin edu, Vladimir

Loe edasi

hakkama saamine

Tere!
Olen 40-aastane meesterahvas, elasin üsna pikka aega üksi ja tegelesin eneserahuldamisega vahel rohkemal, vahel vähemal määral. Nüüd tekkis suhe, kuid selgus, et ma ei saa voodis hakkama ja ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Viagra aitab kindlasti. Ravim on üldjuhul süütu, kasutakse 0,5 tunni ennem vahekorra, mõjutab 1,5 tunni jooksul. Tulemus on üle 90%. Tulge vastuvõtule - räägime pikemalt. Vladimir

Loe edasi

"Hispaania kärbes"

Tere!Öelge,mis toimega on nn.hispaania kärbes.Kuidas ta mõjub mehele ja
kuidas naisele.Kuidas kasutada ja kust oleks võimalik osta.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Praegu see preparaat ei ole populaarne, sellepärast et tema on väga toksiliine (mürgitav) ja teda väga raske dooseerida. Väikses koguses ei mõju üldse, suures koguses on juba ohtlik. Ja selle ...

Loe edasi

viagra

kust ma võin viagrat saada?
kas ainult teilt teatud retseptiga?

või aitab ka midagi muud

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Viagra on retsepti ravim, müüakse ainult apteegis retsepti alusel. Retsepti võib saada igas Eesti arstist (ka pere arst võimaldab).

Loe edasi

erektsiooni probleem

tere.olen 26 aastane ja mure selles et olen peale lähedase inimese kaotamist hädas olnud paanikahäiretega kasutanud erinevaid ravimeid mis on minu suguelu muutnud kord täiesti olematuks ja kord natuke ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere, arvata võib et antidepressantid näitavad oma mõjut ja kindlasti teil olemas ka psühholoogilised probleemid (ebakindluse tunne). Pakkun arutada see probleem oma raviarstiga (närviarstiga), proovida ...

Loe edasi

Potentsis

probleem selline, et peo õhtul kui olin koos oma tüdrukuga, siis oli kõik normaalne, läksime voodisse, siis oli ka kõik normaalne aga kui hakaksin kondoomi peale panema, siis lihtsalt vajus ära. ma pole ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Oli närvi pinge või stress niimodi mõjus. see juhtub igal teisel mehel. Tavaliselt see koordub 1-2 korda aastas. Kui see teeb probleemi võite kasutada viagra tablettid. 1-2 tabl. annab teile ...

Loe edasi

Erektsiooni häire

Tere,olen 31 a mees probleem on selles,et puudub seksi vastu huvi.Ma ravin pikemat aega 1,5 aastat eesnäärme põletiku,mis kuidagi ei taha alla anda.Kas probleem on selles?Võib olla ongi,aga inimest liigutab ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere Margus. Kindlasti, teie organismis olemas mingi probleem. Võimalik et see on eesnääre põletik või vähemalt sellega seotud. Esialselt tasub kontrollida meeste hormoonide tase, pärast midagi proovida. ...

Loe edasi

erektsioon

Tere
Oleme mehega 30 a. ja elanud koos 2,4 aastat. Suhte algusest saadik on olnud mehel aegajalt erektsiooni häireid. Peenis erutub, kuid juba enne vagiinasse sisenemist erektsioon kaob. On ka juhtunud, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere Helena. Ma arvan et teile kindlasti võib aidata. Tavaliselt naistetupp läheb suureks seksuaalergutusi ajal, see on normaalne, samal ajal seal koguneb liiga palju limat. Proovige pesta seest ennem ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi