Erektsiooni häired ja testosteroon 22.05.17 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere olen hädas erektsiooni häiretega ja vähene seksi isu kas see võib olla testosteroonist mul mõõdeti testosteroon 10 kas see võib olla põhjuseks? Kas 10 on liiga vähe 32 aastase mehe kohta? Ma ei suitseta ega joo olen normaal kaalus ja regulaarselt tegelen spordiga.

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere! Meesterahva käitumine ja muidugi seksuaalne käitumine (sh seksi isu ja õige erektsioon) kindlasti seotud seksuaal hormooni nivooga (mitte ainult testosterooniga). Tähtis isegi mitte üldtestosterooni tase, mida tavaliselt mõõdetakse, vaid teised testosterooni fraktsioonid (osad), eriti nn vaba testosteroon, mida otse verest ei ole võimalik kontrollida, kuna ta on lühiajalise eluga. 10 ühikut testosteroon see ei ole eriti madal, vaid jälle see number on seotud mõne teise asjaga. Soovitan tulla konsultatsioonile siis selle käigus võimalik täpsustada erektsiooni häirete põhjust ja määrata vastavalt ravi.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

peenis

Tere!
Eelmine esmaspäeval toimus väike õnnestus nagu eelmine kord ütlesin. Jäikastumise teel rebenes ala kõhu alt peenise -ja parem poolsema peenise pealt. Te ųtlesite et määrida lioton 1000

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Jätke selle koha rahule vähemalt nädalaks, geeli Lioton ärge kasutage. Kui nädala jooksul ei parane (ei muutu paremaks), siis tulge minu juurde konsultatsioonile (ütlete registratuuris ei ...

Loe edasi

erektsiooni ja seemnepurske häired

Tere. Probleem selline,et naisega vahekorda astudes peenis ei jäigastu nii kui peaks,jääb pool kõva. Temasse sisenedes tekkib peaaegu kohe seemnepurse,pean vastu võib olla 1-1,5 minutit ja siis on vahekorraga ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Teie probleem on väga levinud ja selle põhjused võib olla ka päris palju. Samal ajal olemas ka nüansid – kuidas kõik toimub, millal see algas, mida Teie olete juba proovinud? Olemas ...

Loe edasi

Mehe erektsiooni häired

Venes toodetakse vaakumpumpa "SOJUS APOLLON" ja "ERMAK", mis ravivad mehe suguorgani verevarustust. Kas Eestis on midagi analoogset? Ja kas
on võimalik kindlaks teha impotentsuse põhjust ja võimalik ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Jah, vaakum pumpad täiesti olemas müügil sekspoes, need on erineva suurusega ja kujuga, käsipumbaga ja isegi elektrimootoriga. Seksuoloogias seda kasutakse juba väga ammu ajast (vähemalt 50a.)suguti ...

Loe edasi

Erektsiooni ja seemnepurske häired

20 a. noormees. seemnepurse tuleb nii kiiresti et, suguühteni ei pruugi isegi mitte jõuda. milles võib olla probleem ja mida peaks tegema ?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Soovitan tulla vastuvõtule. Kindlasti saame aidata. Vladimir

Loe edasi

erektsioonoprobleem

tere
mul selline probleem et esineb erektsiooni äireid ei teki hästi erutust.
ja öösiti magades tekib selline kõva erektsioon, tunne nagu peenis läheks lõhki.
milles võib probleem olla.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Vererõhuga reeglina erektsiooni häired ei ole seotud. Üliväsimusiga võib olla. Arvan et teil olemas nn. psüholoogilised probleemid - õigel ajal vajub ära, aga öösel või hommikul tekib õige erektsioon. ...

Loe edasi

Erektsiooni ja seemnepurske häired

Olen 37.a. ja viimasel ajal on kerkinud esile viga nimelt on mul arvatavasti erektsiooni ja seemnepurske häired. Ei saa enam rahuldust, nagu mingi väike nõks jääb puudu. Kas on selle vastu mingeid ravimeid. ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere Alex. Arvan et kindlasti saab aidata, aga parem kui teie tulete vastuvõtule. Siis tuleb võimalus rääkida pikemalt, võtame mingi analüüsid ja mõtleme rahulikult kuidas aidata. Soovin edu Vladimir ...

Loe edasi

Erektsiooni ja seemnepurske häired

küsimus selline ,et mul on probleem et mul on seemnepurse juba esimese 15 sekundi jooksul ja pärast ei seisa??mis ma tegema pean kas te oskate mind aidata?on see väga raskesti ravitav?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Tavaliselt kasutakse kohalik tuimestus ained (Spray Xylocaini näiteks ) ja suu kaudu tablettid. Parem kui leiate võimalus tulla konsultatsioonile.

Loe edasi

Erektsooni ja seemnepurske häired

Mul oli insult tehti eesnäärme operatsioon põen suhkrutõbe ja vererõhutõbe Peale opi ja insuliini kasutusele võtmist Hakkasid ilmnema erektsiooni ja seemnepurske häired

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Insult ja suhkrutõbi väga tihti kutsuvad peale erektsiooni häired. Peale narkoosi ka tihti olemas ebastabiilne periood (see reeglina läheb üle). Tavaliselt see olukord võib parandada. Soovitan ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi