Seksisoovi puudumine 21.01.17 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere! Oleme olnud abielus 22 aastat ja nüüd väidab naine,et igasugune seksisoov on jäädavalt kadunud - põhjuseks üleminekuaastad (abikaasa vanus 52 a.)Kas see ongi lõplik tõde või on veel võimalik midagi muuta?

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Tere
Üleminekuaastaid tajub iga naine erinevalt. Kui teie partneril on tugevad kuumahood, higistamine, depressioon või meeleolu kõikumised, siis mõjutab see ka seksisoovi. Nimetatud nähtude puhul tuleks konsulteerida günekoloogiga, kes määrab vajadusel ravi, mis vaevusi vähendavad. Asendusravi parandab ka naissuguhormoonide taset, mistõttu enesetunne paljudel naistel paraneb. Paljud paarid seksivad kõrge vanuseni. Võiksite mõelda ja partneriga arutada kas seksisoovi kadumise põhjuseks pole mitte muud sündmused.
Tervitades Lemme Haldre

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

seks on muutunud väsitavaks

Tere!
Meil on partneriga juba pikka aega üks mure olnud. Nimelt on tema seksuaalsed vajadused suuremad kui minul. Mina soovin vahekorda umbes iga kolme päeva järgi, samas ei pea iga kord pikalt orgasmiga ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Soovitan pöörduda kahekesina seksoloogi konsultatsioonile. Tallinnas - Ester Väljaotsa juurde, Tartus - Lemme Haldre juurde. Loodame et abi saaks juba esimesest konsultatsioonist. Vladimir

Loe edasi

seksuaalse vajaduse puudumine

Tere,
Ma olen 24 a. naine ja juba pikemat aega ma ei soovi oma mehega olla vahekorras. Ma tunne vastikust ja ei taha, et ta mind isegi puudutaks. See on nii minu kui tema jaoks piin. Soovin teada, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Soovitan pöörduda seksuoloogi juurde, näiteks Ester Väljaots omandab kogemusega selles valdkonnas (töötab Tallinnas)

Loe edasi

Seksikirg ja antibeebipillid

Tere!
Kasutasin pärast sünnitust pool aastat antibeebipille Jeanine. Pärast pillide võtmise lõpetamist kadus täielikult huvi seksi vastu ning tekkisid suured probleemid erutumisega, mis on praeguseks ...

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
Teie kirjast ei selgu kui pikka aega tagasi lõpetasite pillide võtmise. Selles osas soovitan konsulteerida günekoloogiga.
Naistel esineb sageli sünnitusjärgses perioodis erutumise probleeme, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi