Impotentsus 29.04.13 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere, küsimus: 16aastaselt hakkasid epilepsia hood, raviti lamotriginiga 7 aastat, aga mu tervislik seisund halvenes iga sekundiga. 24ks eluaastaks olin impotent, mul oli näo halvatus, paresteesiad üle kogu keha, kaela kangestus, pulseerivad valud üle kogu keha, vererõhk 160/100, uimasus, väsimus, ja muud jama kuhjaga. Siis selgus, et mul oli 10 aastat ravimata krooniline polüneuropaatiaga neuroborrelioos, raviks sain 36 päeva doksotsükliini100mgx2, 14 päeva tseftriaksiooni 2g , 3kuud doksotsükliini 100mgx2 9 päeva tseftriaksooni 1g päevas, ravi algusest on möödas 2 aastat, enesetunne on enam-vähem juba, aga on ikka närvivalud. Küsimus selline: olen käinud psühhiaatri vastuvõtul, kes tunnistas mind terveks, ei ole hull, ravimeid ei kirjutanud, Punabi vastuvõtul, kes saatis mind seksuaalnõustaja juurde, olen proovinud vardenafiili, dadalafiili, sildenafiili, kuid erektsioon ei taha ikka väga tulla, kui tuleb, siis seksi ajal lõtvub kohe, kuna ma ei tunne seksi ajal peaaegu mitte midagi, musega ja caverjectiga ei teki ka korralikku erektsiooni, peenis läheb täiega suureks, aga on pehme mis pehme, probleem on selles, et tahan naist endale võtta, aga kui seksida ei saa, siis ma naist ei taha võtta, selle, et kõik naised tahavad saada, olen proovinud igasuguseid rohte, aga ei aita. Neuroloog ütles ka mulle, et autonoomne närvisüsteem on kahjustatud ja siin ei aitagi ükski rohi enam. Mis võimalused mul on erektsioonile, kas mõelda peenise proteesi peale, kui seda tehakse?

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Psühholoog-psühhoterapeut, kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Tere
Mulle pole Teie kirjast päris selge, kas tarvitate ka praegu ravimeid. Tähtis on see, et Teie üldseisund oleks stabiilne (vererõhk jne.) Mõnda inimest on aidanud ka üldine kehatoonuse parandamine kasutades jooga ja meditatsiooni elemente. Mudugi vajab see pikemat ja järjekindlat tegelemist.
Põhimõtteliselt on võimalik protees. Seda palun arutage dr. Punabiga. Võimalik on, et leiate partneri, kes on huvitatud seksist ilma ilmtingimata penis- vaginas. Seksuaalse naudingu saamiseks ja naudingu pakkumiseks partnerile on ka teisi variante.
Tervitades L. Haldre

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Impotentsus

Olen kuulnud peenisepumpadest, ilmselt müüakse neid sekspoodides.
Kas neist on abi ja kas kasutamisel võib tekkida halbu kõrvalmõjusid?
Mees on 46a.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Jah, need täiesti olemas. Neende põhimõtte - parandavad ja suurendavad verivarustus sugutis. Soovitakse kasutada regulaarselt - iga päev pumpate 1 minut ja puhkate 0,5-1 min. ja niimoodi 10 korda. ...

Loe edasi

Munandid ja impotentsus

Tere!

Selline küsimus, kas see võib olla mingi probleem, et nagu munandid ei ole ühekõrgusel, üks nagu n.ö. ripub palju madalamal.
Ja siis veel küsimus, et millest avalduvad tunnused ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Reeglina meestel munandid ei ole ühesugused (üks suurem kui teine ja ripub madalam või kõrgem kui teine). Teisele küsimusele vastan et kui iga teine- kolmas vahekord ei õnnetu , suguti vajumise ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: