Pesemata hambad ja seks 22.06.12 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere!
Olen oma elukaaslasega elanud koos u 4 aastat. Viimase aasta jooksul oleme teineteisest justkui eraldunud: ma ei mäleta millal viimati kallistasime...seksist rääkimata. Meil on aastane laps. Osaliselt on lapse sünd mõjutanud meie omavahelisi suhteid ja muutnud need külmemaks. Laps ju nõuab oma osa. Aga see pole sugugi peamine "kurja juur". Mind nii tohutult häirib see, et mees ei pese oma hambaid korralikult. Hommikul ei pese üldse!!! Õhtul kasutab vaid hambapastat. Väidab, et hambahari lõhub hambad ära!! Selline rumal jutt vihastas mind täna sedavõrd välja, et võtsin selle vana teema taas üles ning ütlesin, et mina sellise mehe kõrval ei maga, kes oma hambaid ei pese...see on lihtsalt jälk!!! Tema aga vihastas, ütles, et mina muudkui vingun ja virisen...ja marssis uksest välja.
Kas ma tõesti reageerisin üle? Kuidas sellist probleemi küll lahendada? Ma tõesti ei suuda suudelda sellist meest, kel hambad pesemata. Pole siis ju ime, et me pole seksinud juba mitu kuud.
Olen tähele pannud ka seda, et peale lapse sündi on mees ennast "käest lasknud". Jääb selline mulje, et nüüd kui meil on laps - siis pole enam vaja minu tähelepanu eest võidelda ja pole enam vaja pingutada - nagunii olen tal olemas (istun vagusi kodus).

Ette tänades K.P

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Psühholoog-psühhoterapeut, kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Tere
Mõnede teiste inimeste puhul on sellise näite taga laiemad suhteprobleemid. Hambad on ainult nn. jäämäe pealmine osa.
Palun Teid mõelda - kas asi on hammastes või on see laiem Teie vaheline probleem? Kuidas olid suhted raseduse ajal ja millal tegelikult see kõik sai alguse? Rääkida võiksite mehega oma suhtest laiemalt. Jätke hambad esialgu kõrvale. Kuulake partner ära, millega tema rahul pole. Leppige enne vestlust kokku, et kumbki on nõus muutma enda juures ühte asja. Sellega näitate üles seda, et olete ise ka valmis mingiks muutusteks.
P.S. Abikaasa võiks nõu pidada hamabaarstiga. Äkki ongi mingi igemete probleem ja tundlikud hambad, mis harja ei talu. Sellisel juhul on võimalik ravi teha.
Tervitades Lemme Haldre

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

mure peenisega

eesnaha alt on punakas lilla, kipitab, kiheleb ja ajab sügelema ning nahk näib selline õrn. Kunagi sai käidud suguhaiguse kontrollis ja midagi ei leitud. Pesen iga päev korralikult, kas võib olla mingi ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Nähtavasti on teil tõesti põletik suguti otsal ehk eesnahapõletik. Tasub tulla vastuvõtule, võtame eesnahast mikrofloora analüüsid ja määrame ravi. Kui tulete, siis arvestage, et parem kui 24 ...

Loe edasi

Seks peale poeratsiooni...

Kui kaua ei tohi olla vahekorras peale oppi?(Laparoskoopiline sterilisatsioon)

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Üldjuhul esimese kuu jooksul vahekorrad ei ole soovitav. Vladimir

Loe edasi

anaalseks

Kas hemorroidide korral on anaalseks keelatud, st kahjulik?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Kindlasti keelatud, kuna seks võib provotseeruda verejookse. Vladimir

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: