Erakliiniku ohver 06.03.09 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Käisin eelmisel aastal novembris naha arsti juures, kuna peenise ots oli punane ja eesnahal olid kondüloomid. Arst tegi äädikhappega kindlaks kondüloomid, kirjutas nizorali salvi ja suunas laserravisse. Nizorali salv mõjus kahe päevaga, punetus kadus.

Kolmandal päeval läksin laserravi arsti juurde, arst vaatas üle mis on vaja teha ja valmistus operatsiooniks. Kokku oli eesnahal ja peenise küljes >10 kondüloomi. Kui operatsiooniks läks hakkas arst koos oma õega mõjutama, et kõik peenise pea ümbruses olevad tähnid on vaja ära kõrvetada, mina ei nõustunud sellega ja soovisin teiega ennem konsulteerida. Kuid arst surus oma tahtmise koos õega manipuleerides mulle vägisi peale. Ütles vaid, et Nizorali sa enam lihtsalt ei määri. Terve peenise pea kõrvetati üle, kui operatisioon oli läbi. käsikis arst eesnahka alla tõmmatult peenist sideme sees hoida ja selle rohelise möksiga määrida, kuni terveks saab. Pärast kahte päeva oli kogu peenis paistes ja olukord kriitiline. helistasin arstile ja kurtsin probleemi, vastuseks sain, et kõik peabki nii olema. Mina seda ei uskunud ja panin aja dr. Burovaja vastuvõtule kirja.
Buravaja ehmus seda veretööd nähes ja küsis, et kes seda tegi? et neid tähne peenise pea ümbert ei oleks vaja olnud ära põletada ja eesnahk peab olema peenise pea peale tõmmatud. Ta kirjutas salvi ja ütles, et kui sellest abi ei ole lõikame selle naha maha. ravi toimis ja sellest paisteusest sain lahti.
Aeg läks edasi aga probleemid jätkusid, ebameeldiv tunne peenises, häriv urineerimine, jne...
Burovaja ei osanud enam eriti soovitada mindagi, jõudisn otsaga medicumi uroloogi juurde. tema leidis, et tegu on väljaravimata seenhaigusega, kirjutas rohud, mingi kuu ega võtsin nädalas üks tablett. Ebameeldiv tunne urineerimisel kadus ja olukord on enamvähem.

Nüüd kui on möödas 4 kuud on peenise ots ikka kuidagi punane, kuigi otsest valu ebameeldivat tunnet ei ole. Ennem oli peenise ots lillakasroosa. Teostatud ravi osas on väga ebameeldiv kogemus, mul kõrvetati ära peenise pea ümbrus, mida ei olnudki vaja teha? Nii teenib erakliinik omale lisaraha??? Mulle põhjustati sellega selline vaimne treauma, mis jääb tervaks eluks. Ise olen seisukohal, et need peenise pea ümbruses olevad väiksed tähnid olid suguelus väga vajalikud, eeskätt just naisterahvale rahulolu valmistamise osas. See arst, kes kõrvetas ei olnud uroloog ja ta ei teadnud midagi sellest alast. käskis mul rahlikult kodus olla ja rohelist möksi määrida.
Pettumus on suur, olen varem ka teie vastuvõtul käinud! Suguelu kvaliteet hävitati täielikult ühe rahahädas erakliiniku lihuniku käeläbi...

Palun soovitage mis ma edasi tegema peaks?

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere! Kindlasti tasub tulla vastuvõtule, vaatame kohal mis toimub ja koos Teiega otsustame mida edasi tegema peaks ja kuidas ravida. Vladimir Vihljajev

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Peenise ejakulatsioon

Sooviks teada, et miks mul vahekorras ei toimu ejakulatsiooni. Peenis erekteerub ja peab kaua vastu aga lõpp puudub? See segab rohkem minu naist sest ta arvab et viga on temas aga see nii ei ole ja selleparast ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Küsimus on väga lai ja keeruline, kuna põhjuseks on päris mitu tegurid võivad olla. Ma sain aru et varem oli kõik korras Mis on nüüd muutunud? Kas partner on sama? Kas vahekord ei toimu ...

Loe edasi

orgasm

Tere. Olen 33a. Naine ka mure on et ei saa partneriga orgasmi milles võib olla viga tahan saada orgasmi .

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
Orgasm võib olla kliitori orgasm ja vaginaalne. Palju oleneb partneri tehnikast kuid ka enda stressist, võimest kaasa minna ja lõdvestuda, fantaasiaid kasutada. Ärevus ja depressioon võivad ...

Loe edasi

Antidepressandid ja orgasm

Tere!

Teema selline - psühhiaater kirjutas mulle välja antidepressandid (sertralin, 50mg). Palus võtta esimesed kaks päeva pool tabletti, seejärel kaks nädalat 1 tablett ja sealt edasi iga ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Probleemiks et palju antidepressandid (Sertralin ka) kutsuvad orgasmi pärsimist (või raske saavutada). Tavaliselt see kestab nii kaua kui kasutakse ravimeid. Mõnikord see erinevus on isegi hea ...

Loe edasi

Frigiidsus

Kas frigiidsus on ravitav?

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
Seksuaaltunnetus ja spiraali eemaldamine ei tohiks olla seoses. Mulle tundub, et siin on pigem tegemist suhteprobleemiga.
Teiseks, kumb on algus ja kumb tagajärg... Kui mees tuleb teise ...

Loe edasi

peenis

Tere!
Eelmine esmaspäeval toimus väike õnnestus nagu eelmine kord ütlesin. Jäikastumise teel rebenes ala kõhu alt peenise -ja parem poolsema peenise pealt. Te ųtlesite et määrida lioton 1000

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Jätke selle koha rahule vähemalt nädalaks, geeli Lioton ärge kasutage. Kui nädala jooksul ei parane (ei muutu paremaks), siis tulge minu juurde konsultatsioonile (ütlete registratuuris ei ...

Loe edasi

Peenisepea

Tere!
Täna hommikul juhtus üks väike õnnetus jäikastumise teel peenisepea all pool hakkas lihas valutama. Ja kui kummardan ning liigun edasi siis hakkab selle koha pealt valutama.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Nähtavasti saite suguti otsal väike traumat. See juhtub ja tavaliselt ei ole ohtlik. Esmaabiks soovitakse jää kompress peale panna, 3-4 korda päevas. Apteegis võite osta Lioton 1000 kreemi ...

Loe edasi

Seks

Tervist,

Käisin teiejuures visiidil 23.04.2015 sama teemaga, vahepeal pole jõudnud aega asja uurida on olnud kiire.
Nimelt mure on ikka selles, et vahekorda astudes lõppeb asi väga kiirelt, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Tavaliselt soovitatud asjad ikka aitavad (spray ja tabletid Priligy). Muud ravimeid mis pikendavad vahekorda pikkust Eesti turul ei ole. Tabletid olemas 60 mg ja 30 mg . Kui 60 mg kutsus uimasus ...

Loe edasi

suuseks ja sellest tingitud seks haigused

milliseid haiguseid on võimalik edasi anda suuseksi kaudu?
nimelt kahtlustan oma tervise hädasi selles sest peale seda läks alla mäge tekkis kurgu valu ja kogu peanahk läks tuimaks nagu parasteesia ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Kahjuks suuseks on praktiliselt sama ohtlik nagu tavaline (tupeseks), kuna suuöönes elavad umbes 500 erinevad tüved baktereid + suuseksi ajal võivad tekkida pisikesed hõõrumised (haavandid) ...

Loe edasi

Potentsiravimid

Tere. Minu elukaaslasel on viimased pool aastat probleemid potentsiga. ta on ise väga huvitatud , aga erektsiooni ei toimu, ka minu stimuleerimine käega või suuga pole aidanud. Ta on 48 aastane töövõimetuspensionär. ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Minu vabandused hilinemise vastuse eest vaid oli Eestist eemal. Väga võimalik et erektsiooni häired teie elukaaslasel on seotud üldtervisega, nimelt et rasvumisega ja südamepatoloogiaga. Samal ...

Loe edasi

prelox

Tere!
Tekkisid erektsioonihäired ja avastasin preloxi . Eelmise aasta oktoobris alustasin raviga ja sellest oli väga abi. Nüüd on jälle erektsiooni tekkimisega ja püsimisega probleeme. Kas on vaja ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Kõige lihtsam siis korrata ravi kuuri. Prelox paraneb verevarustust ja tavaliselt hästi aitab. Samal ajal ei ole paha kui tulete arsti vastuvõtule, siis arutame probleeme, võtame mõned analüüsid ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi