peenis on tuim 16.09.06 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere.
Selline omamoodi küsimus on . Olen 30 aastane mees, eesnahk on väiksena ära lõigatud. Seega on loomulik, et peenise pea on vähetundlik?
Aga tegelik probleem on seksimise ajal. Partner saab peaaegu alati orgasmi, kuid mina pean selle saamiseks vahest väga pingutama. Peenis nagu oleks tundetu, kuigi erektsiooniga pole tõsiseid probleme polnud. Tänu sellele pean end (nt. jala lihaseid) pingutama ja vahekord muutub vahest liiga pikaks ( kuni tund). Naine sellel ajal rahuneb juba maha ja asi muutub veits halenaljakaks, kus mees näeb endaga hirmsat vaeva....
Peenis on normaalse suurusega, seks on 4-7 korda, vahest rohkem, nädalas, seda juba 13 aastat järjest ühe partneriga. Ise tunnen, et "väikemees" võiks tundlikum olla. Kas on mingit väljavaadet?

Ette tänades
Margus

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere. See on tüüpiline probleem. Mina arvan et raskusi rohkem mitte sellest,et eesnahk on ära lõigatud, aga sellest, et vahekorrad toimuvad nii tihti, ja teie olete oma partneeriga juba üliharjunud. Proovige vähendada kontaktid 2-3 korraks nädalasse, ja iga kord muutub vürtsikam. Teiseks, et tasub leida niisugune asendi, mis ärritab peenise pea rohkem - kontakt tupeseinaga peab olema tugevam. Reeglina see on nn."loomaasend", kui meesterahvas on taga poole. Aga see on kõik väga erinev. Soovin edu. Vladimir

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

peenis

Peenis hukkus muruniiduki õnnetuses. Hetkel hoian peenist sügavkülmas. Mis on kõige lihtsam moodus selle tagasi kinnitamiseks?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Kui see ei ole huumor siis pöörduge kiiremas korras arsti (EMO - traumapunkti) juurde!

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: