peenis justkui kaob 06.11.05 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere

Mul on uus partner. Oleme vahekorras olnud mõned korrad. Üks kord õnnestus täielikult, ülejäänud korrad on partneril vahekorra ajal erektsioon kadunud ja ta ütleb, et ühel hetkel ta justkui ei tunne enam oma peenist. Sellist asja polevat tal varem olnud. Muidu me oleme üksteisest meeletult erutatud. Armunud ja erutatud. Selline ootamatu probleem ehmatas meid mõlemaid. Partner arvab, et äkki on ta koguni liiga erutatud. Aga kuidas saab olla selline asi, et ta keset kuuma vahekorda äkki lihtsalt ei tunne oma peenist? Võib see olla midagi tõsist? Kas on viga minus? Nõrgad tupelihased või midagi seesugust? Mida ma saaks teha?

Mia

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere. Kahjuks, niisugused probleemid mõnikord juhtuvad. Põhjusest võivad olla - liigaergutus, üleväsimus, veel mingi oodatusi või hirmud, stressid. Meeste rahval erektsiooni mehhanismid - automaatilised. Kõik toimub iseseisvalt, aga kui inimine tahab oma poolt see protsees parandata, või lihtsalt mõtleb selle kohta peale - nagu regel see tuleb veel halvem, või ei tule üldse välja. Proovige rahuneda partneri et see on loomulik ja võimalik ja ise kaob ära. Aga, kui see mure ikka esineb voib võtta tablettid (näiteks Viagra) mis mõjuvad nagu starter autos. see on retsepti ravim - kirjutab välja ainult arst.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Peenis

Tere.
Mul on mõned küsimused.
Esiteks tahaks teada, et kas nahariba, mis ühendab peenisepead ja eesnahka, on loomulik. Ning kui on kas see kaob vananedes ära. Ise olen 15-aastane.
Teiseks: ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Jah, see riba on loomulik, aastaga see ei kao ära. Värvus ka võib varjerida, kui läheb punaseks, see lihtsalt tähendab et veerd tuli juurde. Kui eesots on liiga kuiv,võite kasutada mingi kreemid, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: