tere 15.02.04 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Mul on selline mure et ma pean ennast rahuldama .Ma olen seda teinud juba kümme aastat ,kas mul on mingi haigus et ma nii teen või ei ole .Kas seda saab ravida või ei ole tähtis.ma olen kuulnud et kui rahuldad ennast siis ei juhtu midagi kas see on tõsi .Jah mujdugi mulle meeldib seks ,ma ei sa üle ega ümber,ma olen ennast raseerinud ja kui tüdrukuga elasin lasin tal ka raseeridaenast,olen kandnud naiste pesu ,oma tüdruku ees.Aga mulle meeldib naiste pesu kanda mujde.vastake selle kirjale.

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Psühholoog-psühhoterapeut, kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Tere
Kui Te mõtlete oma küsimusega masturbeerimist, siis see pole tõesti tänapäeva arusaamade järgi mingi kõrvalekalle, vaid normaalne osa inimese seksuaalsest eneseväljendusest. Mingit ravi see ei vaja. Iseküsimus on see, kas Teil eneserahuldamise kõrvalt jääb aega ka teist laadi intiimsuheteks?
Kui Teile meeldib naiste pesu kanda ja Teie partner sellega nõus on, siis on see Teie enda isiklik asi. Seni, kuni Te oma tegevusega kellelegi kahju ei tee ja Te ise rahul olete, on see Teie eraelu ning kõrvalistel inimestel ei tohiks sellega midagi pistmist olla. Kui on aga midagi, mis Teid vaevab või muret tekitab, siis võite alati pöörduda ka seksuaalnõustaja vastuvõtule.
Tervitades L. Haldre

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

tere

Tere!Tahaksin oma riista suurendada.Kuidas seda teha?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! See ei ole lihtne küsimus. Paari lausega raske vastata. Parem tulge konsultatsioonile. Vladimir

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: