väike mure.... 08.02.04 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Olen 17 a neiu ja mul selline väike mure,et meil (minul ja mu partneril) ei õnnestu seks eriti hästi.Mina olen 17,minu partner 20.Armastame üksteist väga,kuid millegi pärast ei lähe meil see teine asi väga hästi.Nimelt..mai tea milles asi on, me tahame teineteist väga ja nii,aga kohe kui me seksime hakkame,sis niiöelda..tal läheb lõdvaks.Me oleme seda arutanud,me ise arvame et see on sellepärast et ta natuke narveerib.....ma olen talle seletanud et selleks pole põhjust kuid........ta on muidu ainult ühe tüdrukuga enne maganud...hakkasime käima ju umbes aasta tagasi...ootasime sea kaua,nüüd oleme umbes kolm korda seda teinud..kuid see on väga vähe aega,kuna tal ...jumala järsku läheb lõdvaks..et äkki te oskaksite soovitada või nõu anda..et äkki saab midagi teha..või on asi lootusetu......palun aidake..:))

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Psühholoog-psühhoterapeut, kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Tere
Arvan, et hirm selle ees, et kõik ideaalselt välja tuleks, võib Teie partnerit tõesti mõjutada. Te ei kirjelda, millistes tingimustes Te vahekorda olete üritanud. Mõnikord on noored inimesed rääkinud, et nad on olnud vahekorras tingimustel, mis tekitab närvilisust ja pinget. Näit. võõral territooriumil, kus tuleb olla vaikselt, kardetakse, et keegi tuleb.. jne. See tekitab pidevat jälgimishirmu.
Mulle tundub, et Te lihtsalt vajate aega teineteise füüsilise lähedusega harjumiseks. Leppige mõnda aega kokku vaginaalset vahekorda mitte üritada, aga pakkuda teineteisele kõiki teisi seksuaalseid naudinguid. Peale vaginaalse seksi on veel teisi viise, kuidas lähedust partneriga jagada (näit. keha hellitamine, suuseks, käe abil erutuse tekitamine jne.). Ilmselt vajate aega, et hirmust võitu saada.
Alati on võimalik Teie partneril küsida nõu ka meestearsti käest (vastab samas portaalis). Olmas on spetsiaalsed ravimid jne. Teie partneri vanust arvestades ei usu ma, et ta vajaks rohtusid. Ilmselt laheneb olukord ajaga iseenesest.
Tervitades L. Haldre

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

väike mure

tere.mul selline mure et saan liiga kiiresti orgasmi aga naisele jääb sellest ajax väheks.kas olex sellex mingit ravimit või midagi taolist mis pikendax seda protsessi???

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Jah, olemas. Mina soovitan tulla vastuvõtule meestearsti juurde Tallinnas või Tartus, kes konsulteerib ja pakub mingit lahendusi (olemas tablettid ja spray, mis kasutakse ennem vahekorda. Mõlemad ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: