soovimatus 28.01.04 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere. Olen abielus, 6 a lapse ema. Enne lapse sündi oli seksuaalelu ok, raseduse ajal muutusin isegi pisut hüperaktiivseks. Sünnitusega aga kadus soov seksuaalvahekorra järele ja kuue aastaga on see soovimatus ainult süvenenud. Mõte vahekorrast tundub ebameeldiv. Kui ma siis harvadel kordadel "käima lähen", olen saanud ka orgasmi. Nendel aastatel on mulle vastuvõetav vahekordade sagedus olnud kord kuus, aga viimane aasta aega tundub seegi võimatu. Mees küll austab mu tundeid ja ei suru ennast peale - aga see on ju tema suhtes ebaõiglane. Me mõlemad jääme paljustki ilma ja loomulikult tekitab see kõik siiski parajalt pingeid minu ja mehe suhetes. Günekoloogi juures käin korrapäraselt, tema väitel on füüsiline pool normis. Lisaks on mu üldine meeleolu äärmiselt sõltuv kuutsükli faasidest, kuid tsükkel ise on korrapärane. Kas oskate aidata?

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Psühholoog-psühhoterapeut, kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Tere
Saan aru, et Teie puhul on mitmed asjaolud hästi. Teil on püsipartner, kes austab Teie tundeid, olete günekoloogiliselt terve ja olete võimeline mõnikord saama orgasmi. Seega on olemas eeldused, et Teie poolt kirjeldatud probleemi saab lahendada.
Kuna aga siiski väidate, et mure on kestnud 6a , siis on see teisalt liialt pikk aeg, et antud rubriigis ammendavat vastust anda.
Soovitan tulla vastuvõtule, et koos põhjused ja lahendused leida. Soovitan esialgu tulla ilma abikaasata.
Registreerida saate "Elite erakliiniku tel. 7- 409930
Tervitades L. Haldre

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

seks

Tere!
Elan oma mehega neli aastat koos ja meil on viimasel ajal päris tõsiseks läinud arutelu, miks me nii vähe seksime. Probleem on nagu temas, temal on kadunud igasugune huvi asja vastu ja igakord ...

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
Teie kirjast ei selgu, mis tähendab "me nii vähe seksime". Erinevate inimeste puhul on see muutuv mõiste. Mõne jaoks on korra või paar kuus - palju ja teise jaoks neli korda päevas - vähe. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: