Ajutrauma 30.03.17 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tervist! Minu noormees sai hiljuti päris raske peatrauma! Koljuluumurd ja hematoom peas! Juhtum on suht värske, varsti saab 3 nädalat! Ta on hakanud rohkem mäletama ja rohkem liikuma! Minu mure seisneb selles, et ma ei julge lastega teda enam vaatama minna, sest iga korraga on ta muutunud aina agressiivsemaks. Olen kuulnud, et nii võib juhtuda. Sooviksin teada, et kas on vöimalik, et ajapikku see muutub, vôi jääbki see agressiivsus kûlge?

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

vt eelmine

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Ajutrauma

Tervist! Minu noormees sai hiljuti päris raske peatrauma! Koljuluumurd ja hematoom peas! Juhtum on suht värske, varsti saab 3 nädalat! Ta on hakanud rohkem mäletama ja rohkem liikuma! Minu mure seisneb ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Trauma värske ja järelnähud värsked ja need võivad väga mitmekesised olla.
Anna aega - kõik muutub.
Raviarst oskab täpsemat informatsiooni ja soovitusi anda.
Alkoholi keeld nüüd ja ...

Loe edasi

võimalik põhjus?

Tere,
käisin täna psühhiaatri juures, diagnoosiks sain depressiooni ja (ilmselt sellest tuleneva) ärevushäire. Jutt läks psühhiootiliste haiguste peale ja arst väitis , et üheks nende põhjuseks on ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kui selline seos oleks, siis oleks see avaldunud juba 7-8 aastat tagasi. Mina siin seost ei näe.
Depressioon on omaette adaptatsiooni- (kohanemis-) reaktsioon teguritest: Inimene-Keskkond-Nendevaheline ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: