Madal pulsisagedus ja valud rindkeres 16.02.21 / Perearst

Külastaja küsib:

Tere.
Ühesõnaga rida uuringuid on tehtud, rohte on söödud, aga vaevused püsivad. Kõige rohkem mulle teebki muret süda ja rindkere valud, mis ei lähe ka valuvaigistitega ära. Mul on pulsikell käepeal, see arvutab siis rahuloleku pulssi , mis on pidevalt 55, kui enne seda suvist südamejõnku oli rahuloleku pulss 65-68, millest selline muutus saab üleöö tekkida, tekitades nii ebameeldivat tunnet. Lisan, et ma ei ole absoluutsel sportlik inimene, mul on istuv töö, samme päevas tuleb 3000-5000, olen normaalkaalus.

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere !
Uuringutel ei ole leitud tõelist, orgaanilist haigust. See on väga hea ! Esinevad arvukad talitlushäired, mis on enamus inimestel.
isiklikult arvan probleemi peapõhjuseks ärevushäire, mis sai alguse häirivast sümptomist, vahelöögist.
Normaalne söök, töö, puhkus, tervislik toit. Koostöö oma arstidega. Topiramaat on langetõve ravim, ilmselt on see Teile määratud neuroloogi poolt, tuginedes krambihoogude esinemisele ja uuringutele ?

Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

pulss

Olen 32 a. probleemiks madal vererõhk ja kõrge pulss. 104/ 55 87 Mida peaksin ettevõttma.Millise arsti juurde pöörduma?


toredat suve!

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere Malle
Kui enesetunne on hea siis vast ei olegi vaja kuhugi pöörduda. Vererõhk 104/55 on päris normaalne. Pulsisagedus rahuoleku kohta ka pole viga, oletan, et mõõtmise ajal olite ka veidi pabinas. ...

Loe edasi

Madal pulsisagedus ( üldhaigused)

Tere! Olen 48.aastane naisterahvas. Lugesin Teie soovitusi külmade käte ja jalgade puhuks, mis mindki vaevavad, kuid minul "surevad" käed öösel ära. Mul on samuti väga madal pulss, sageli alla 40 löögi ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere Mare
Teie vaevustes on viited kahele erinevale seisundile. Madal pulsisagedus näitab Teie head treenitust millest on tingitud parasümpaatilise närvisüsteemi suurem aktiivsus ( nimetatkse ka ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: