tervis 22.12.20 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

olin 3 päeva stressis ja ärevuses ja paanikas abikaasa alkoholi tarbimise pärast. Äkki tundsin et parem näopool läheb tuimaks, samuti käsi ja natuke jalg.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Kui korraga lähevad tuimaks nii näopool, käsi ja jalg tuleb minna EMOsse uuringutele võimaliku ajuvereringehäire tõttu.

Dr. Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Uimasus ja peavalu

Tere,

Minu mure on järgmine - kaks nädalat tagasi seksuaalvahekorra lõpus lõi kuklapiirkonda tugev ja terav valu. Tugev valu on kadunud, aga siiani on kerge pearinglus, kohin kõrvades, uimasus ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalusi on mitmeid alates migreenihoost ja lõpetades verevalumiga. Kui tervis on halb, pöörduge EMO sse (erakorralise meditsiini osakond) lisauuringuteks.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 ...

Loe edasi

Küür seljas

Tervis

Olen 37 aastane naisterahvas ja mureks on küüru tekkimine .Käisin masaašis ja seal massöör pööras sellele tähelepanu. Nüüd olen peeglist jälginud selga ja tundub, et küüru kühmud kasvavad ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Lülisamba küfoosiga (küürselgsus) tegeleb ortopeed.
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

epilepsia ja paastumine.

Tere,
olen 19 aastane neiu ja soovin sel suvel minna paastulaagrisse.
Kas epilepsiaga tohib üleüldse paastuda ?
tervis on mul hea olnud, ja viimasest krambihoost on möödas natuke üle ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Veresuhkru langus võib provotseerida epilepsiahoo.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

aju vereringe haired

olen olnud kolmel korral ravil teie juures viimati 10a tagasi nyyd on olnud tervis halb 4k. mida teha kaisin biestris oy mis kinnitas teie diagnoosi kuhu ma peaks poordumaravi saamiseks voi mida teha

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tulge vastuvõtule

Tel 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Valud 4. ja 5. selgroolüli piirkonnas

Käisin tegemas selgroo pilt ja sealt selgus, et minu selgroo 4. ja 5. lüli on moondunud. Rohkem mulle midagi ei öeldud ega edasi kusagile ei soovitatud minna. Nüüd valutab selg pidevalt, kael raksub ja ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui tervis on halb tuleb minna arsti vastuvõtule.
Dr Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: