Kas tõesti ärevus 03.07.20 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Kael ja lõualuu valutanud pikemat aega, juba aastaid. Vahepeal tarvitasin Alventat, sain elada, aga valud olid ikka. Motlesin, et lôpetan ravi ära, kuna kaalu tuli aina juurde. Siis tekkisid jälle vaga hullud arevushood ja kaelavalu on caljakannatamatu, samuti lõualuu. Hakkasin 7 juuni cipralex 10mg votma, aga pole mōju tunda. Röntgen kaelast oli korras ja edasi neuroloog ei uurinud midagi. Ütles, et kahe korva vahel kinni. Kas tôesti voib kaelavalu olla arevusest nii suur, et seda püsti ka ei suuda hoida?! Enam ei tea , mida teha või kuhu pöörduda

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Kaela ja kaelast lähtuvate peavalude sage põhjus on krooniline kaelalihaste pinge mis on aga otseses sõltuvuses närvisüsteemi seisundist. Ravi on kompleksne ( valu ja põletikuvastased ja lihaslõõgastavad ravimid kuuridena, vajadusel antidepressandid, lisaks ravivõimlemine, massaaz). Tulemused on sageli head.

Dr. Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Peavalu ja näo tuimus

Tere! Peale seljaoperatsiooni on olnud vaimselt väga kurnav periood, on tekkinud palju probleeme. Olen olnud haiglas uuringutel, pea kompuuter ja MRT on korras olnud, silmaarst diagnoosis silma rõhkude ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Stress ja ärevus ei põhjusta näo halvatusnähte. Vajalik on neuroloogi läbivaatus et kaaluda võimalikke lisauuringuid.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Valud kuklas ja peas.


Tere

Kas ärevus võib tekitada pidevat valu kuklas,kaelas,oimukohtades ja peas.Kael on mõnest kohast katsudes valus.Oimukohad on ka valusad.Peas pidevalt kohiseb ja ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ärevus põhjustab sageli kaelalihaspinget, mis on aluseks kroonilistele valudele. Kui Cipraleks kuu aja jooksul asja ei paranda, tuleks kaaluda ravi muutmist.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 ...

Loe edasi

Haiguse järgne masendus ja ärevus.

Tere
Olen 30 aastane naine. Põdesin sel suvel puukentsefaliiti (meningiiti õnneks ei olnud). Põdesin õnneks palavikuta. Septembri keskel hakkasin siis ennast tasapisi normaalsena tundma. Nüüd aga ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kas haiguse ajal või järgselt tehti ka aju kompuutertomograafia? See tuleks nüüd ilmselt uuesti korrata et välistada võimalik progresseeruv ajukahjustus. Usun et saite korraliku ravikuuri.
Xanaxi ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: