Südame puperdamine ja iiveldus 21.09.17 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere! Mure on siis selline, et iga kord pärast söömist hakkab iiveldama. Ja vahest tekib ka selline tunne nagu tahaks pilti kaotama hakata. Tihtipeale hakkab ka süda tugevalt lööma, nii et tunnen igat oma südamelööki. Trepist üles käies võtab hingeldama ning südame jälle puperdama.
See on kestnud umbes juba poolteist nädalat ja pole veel üle läinud.
Enne seda tegin intensiivselt trenni 7 päev nädalas ning vähe aeroobset, juues enne trenni pre-workouti mis sisaldab palju kofeiini. Ja pärast trenni proteiini ning massilisa.
Muidu töötan Norras iga päev ehitusel.
Mõnel päeval on enesetunne parem, mõnel halvem.
Graafiku järgi saan ma alles 2 nädala pärast eesti sõita. Sooviks teada saada, mis võib probleemiks olla ja kuidas seda leevendada kuni võimalik Eesti arsti juurde minna.
Peaks veel mainima et sellest ajast kui see algas tunnen istudes valu selja ülaosas vasakul pool. Seistes nagu väga hullu midagi pole. Võisin ka treeningu käigus mingi lihase ära tõmmata.
Olen ka mõne korra trennis veel käinud, aga siis pole nagu hullu väga midagi olnud.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Tuleks treeninguga pidada paar nädalat vahet ja minna südamekontrollile (EKG).

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Peavalud

Tere!
Suur mure seoses enda tervisliku seisundiga. Viimased ca pool aastat olen tajunud alljärgnevaid sümptomeid enda juures: uimane tunne peas, surve kuklas ja meelekohtades, tuim valu kõrvalestade ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist tundub olevat kroonilisest ärevusest tingitud närvisüsteemi regulatsioonihäiretega. Selgust saab ja ravi määratakse neuroloogi vastuvõtul. Kui vaja teeme ka lisauuringuid.

Tel. 6 ...

Loe edasi

Pinged peas, ärevus, jm.

Tere !
Olen 35.-aastane naine, kaheaastase lapse ema. Tean, et peaksin nagunii mõne spetsialisti poolt pöörduma, aga kuivõrd nende juurde on nagunii kuudepikkused järjekorrad, loodan kasvõi mingitki ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist on ilmselt depressivsest seisundist tingitud vaevustega. Antidepressivne ravi kestabgi tihti mitu aastat ja oluline on õige ravimi valik.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: