Valud lahkliha piirkonnas 11.04.17 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere.
Juba rohkem kui pool aastat piinab arusaamatu,terav,kohati jalga kanduv ja vahel ka tuharasse kanduv valu,mis enamus aega pesitseb kuskil munandite all ja mille vastu valuvaigisti üldjuhul ei aita.
Valu on alati vasakul pool.Täpselt pole ka aru saada,et mis täpselt valutab.Istudes ja lamades on valu alati suurem ja seistes ja liikudes väiksem. Probleemi tekkimise alguses tekkis ka uriini järeltilkumine,mida varasemalt ei olnud.Lisaks on urineerides tunne nagu oleks uriin tulikuum ja selline vastik pakitsev-kipitav tunne on kergelt.
Kergelt surisev tunne on ka jalas kuid suurem probleem on ikka suguelundite piirkonas.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Põhjuseks võib olla nt. neeruvaagnast lähtunud kivi mis peetus kusejuha alaosas. Konsulteerige uroloogiga. Seljast tingitud närvivalu on ebatõenäoline.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Puusavalu

Mure seisneb selles, et kuskil üle nädala tagasi hakkasid hooti käima paremas puusas teravad valud, mis kiirgasid ka paremasse külge ning alaselga, katsudes oli haige neeru ja sabakondi piirkond. Hiljem ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalik on nimmelülidevahelise kõhrketta väljasopistusest tingitud jalanärvi kompressioon. Kui on lisandunud ka labajala nõrkus ja/või ka põiehäired ja tuimus lahkliha piirkonnas, vajate kiiret abi. Siis ...

Loe edasi

ajuinsult

Tere jälle! Mulle (ma olen see ajuinsuldiga 73a vanamees) ei anna rahu ikka
need valud! Sügelemine ka !Juba üle 4a olen seda kannatanud.Alguses olid
valud ebamäärased,rohkem nagu vaev ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võiksite paluda perearstil välja kirjutada ravimit nimega amitriptüliin. Algul 1 ja nädala pärast2 tbl. õhtuti.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

valud küünarliigese piirkonnas

tere.

on valud küünarliigese piirkonnas, olen saanud 3 korda ka lihasblokaadi aga ikka valud tagasi.
käsi on nõrk. millega võib olla tegu ja mida ette võtta.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoline on ülekoormusest tingitud kõõlusepõletik.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Cauda equina sündroom

Tere

Pöördusin arsti poole tugevate selga löövate (arvan, et närvi-) valude tõttu. Esmasel neuroloogi vastuvõtul sain diagnoosiks radiculopaatia. Kui õigesti aru sain, on lülide vahe ahenenud... ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui uriinipidamatus on süvenenud ja kaasub ka tuimustunne tuharatel ja lahkliha piirkonnas on olukord ilmselt tõsine ja soovitan kohe minna neurokirurgi vastuvõtule. Eelnevalt tuleks teha MRT uuring.
Loe edasi

VALUD SELJAS ÕLAVÖÖTME PIIRKONNAS.

PIINAVAD VALUD ABALUU PIIRKONNAS KÄED SUREVAD ÖÖSEL ÄRA.OLEN PROOVINUD VÕIMLEMISHARJUTUSI JA KA KÄSIMASSAAZI KUID TULEMUS ON OLNUD AJUTINE.SELG VÄSIB ÄRA,JA SIIS HAKKAB VALUTAMA.VIIMASEL AJAL ON HAKANUD ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Soovitan reumatoloogi konsultatsiooni.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: