Kaelavalu 05.12.08 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere,
öelge palun,kas kaelavalu (radikuliit) ja silmade(silmalihaste valulikkus,silmade väsimine,kui nägemine on korras) valutamine on omavahel seotud.
Kui kaua istun,jääb kael kangeks ning ka silad nagu väsiks ära,lihased justkui jääks valusaks.Kui sirutan ja natuke venitan,hakkab igal pool kergem.

Katrin

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Kaelalihaspingest tingitud kuklanärvi ärrituse korral võib valu kiirguda silma piirkonda.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Kaelavalu

Mul juba pea kuuaega olnud kaelavalu. Sain veidike traumat kaelale, mulle suruti põlvega tugevalt vastu kaela. Alguses, kui ma näiteks sõin ja neelasin toitu alla, siis käis terves selgroos valu läbi, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla ka diskiprobleemiga. Tuleks siiski teha rö. ülesvõtted kaelalülidest.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika
6748591

Loe edasi

Kaelavalu, peavalu, väsimus

Tere,
mis võib olla diagnoosiks, kui mitu nädalat on palavik 37-37,1. Valu ja oinge kaels/kuklas, mis kiirgab pähe, õlgadesse, selga, kätesse. Nii liigeste kui lihasvalu. Kätes surin. Pidev väsimus ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

vastatud

Loe edasi

Peavalu,seljavalu,kaelavalu.

Tere.
Minu mureks on juba pikalt kestev kaelavalu,seljavalu, kaelavalu,õlavalu ja nüüd lisandunud silmavalu ja paistes lümfid kaelal . Viimase raseduse ajal tekkisid seljavalud ja peavalud, peale ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Lümfisõlmede suurenemine kaelal ei ole iseloomulik närvivalule ja viitab põletikulisele protsessile või kroonilisele haigusele. Tuleks teha kindlasti põhjalikud vereanalüüsid. Pea ja kaelavalu on tihti ...

Loe edasi

Kaelavalu, unehäired

Tere

Minu probleem siis selles, et kandsin kunagi liiga kitsast kaabut omast rumalusest ja aeg- ajalt oli siis tunda, nagu oleks verevarustus pähe kehva olnud ja pea oli tuim. Pärast seda ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoliselt ei ole põhjuseks kitsas kaabu vaid labiilne närvisüsteem ja ärevushäire. Depressiivne seisund algab tavaliselt unehäiretega. Kauane unerohtude tarvitamine tekitab aga sõltuvust - uni ei tule ...

Loe edasi

kaelavalu

Nädal tagasi ärkasin hommikul kange kaelaga, ilmselt halvast asendist magamisel. Valu hakkas kiirgama mööda vasakut seljapoolt kuhugi alla ja samuti mööda kaela üles. Kannan sooja hoidmiseks sviitreid, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Mõte võib olla õige.

Loe edasi

Midagi kaelavalu vastu

Tere, olen 26 a noormees. Probleem on selles, et kael on kange ja ragiseb ka. Mis patja oleks soovitav kasutada sel juhul, kas mingit spets sulepatja või tatrapatja? Aitäh!

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kaelaprobleemide korral on soovitav kasutada nn. funktsionaalset patia,mille kaelaosa on veidi kõrgem kui peaalune osa.

Dr.Ain Pajos

Loe edasi

Kohutav kaelavalu

Tere! Juba mitu nädalat on vaevanud kaelavalu. Umbes nädal aega tagasi hakkas valu taanduma , kuid sain jälle külma(mul on kogu aeg sall ümber kaela). Nüüd on juba 4 päeva nii tugev valu, et ilma tugevatoimeliste ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Antibiootikum kaelavalu vastu ei aita. Soovitan konsulteerida neuroloogiga.

Dr. Ain Pajos
tel 6 748 591

Loe edasi

Pearinglus, kõrvade müratalumatus, kaelavalu.

Tere

Olen 25 aastane naine, 1 lapse ema. Mureks juba mitmeid kuid kestnud pearinglus ja müratalumatus ning kaelavalu. Pearinglus seisneb selles, et kõige rohkem just õhtuti on selline veider ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tuleks pöörduda neuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Loe edasi

neuroloogia

Tere
Seisund järgmine, aegajalt virvendus silmade ees, sellele järgneb tugev peavalu, kaelavalu, jalgade krambid. Lugedes küsimusi ja vatuseid, kas tõesti võib kõik olla närvidest ja raviks sooviatatakse ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoline põhjus on migreen mis aga küll võib stressiperioodidel ägeneda.
Valu vältimiseks tuleks võtta valuvaigisteid just virvenduse ajal.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

kaelavalu

Tere
Olen 32a.naine Mind on viimased 2kuud vaevanud kaelavalu mis lööb ka aeg-ajalt pähe.Perearst kirjutas algul Digloperli siis hiljem antidepressanti(Remeron 15)mida olen tarvitanud umbes 1,5 kuud.On ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Arvan, et ravi ei ole piisavalt spetsiifiline. Täpseid soovitusi saan anda peale läbivaatust.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: