äge peavalu ja kõrvade müratalumatus!!! 12.05.06 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere doktor Ain Pajos!!!Kirjutan, et enam ei suuda valu taluda ja siinsed arstid ei suuda aidata!(elan kohtla-järvel).Nimelt kuu aega tagasi 9 aprilli hommikul hakkas pea ringi käima nagu karusellil,pärast oli pahas nii peas kui südames ja tasakaaluhäired.Läksin perearstile ja seal öeldi et närvid- kirjutati välja diazepamum-valocardin,mida ma võtsin siis kuni 5 maini.Läksin tööle aga tööd teha ei suuda sest peas on imelik ja mõelda ei saa ja siis hakkas parem kõrv valutama,läksin tagasi perearstile,kes ütles et kõrvades pole midagi võtke aga valuvaigisteid.Nüüd pikali olles on kukla taga selline suruv valu mis lööb kõrvadesse ja väiksematki müra ei talu aga püsti olles on väga paha olla ja vahepeal kui väga pingsalt mõelda või on natuke erutumist on peas jälle selline tunne et ajud löövad lahku ja siis kokku(väga naljaks selgitus aga nii see on)Käisin ka pea pilti tegemas ,mille vastused saan teada alles esmaspäeval.Siinjuures peaks ära märkima,et 3 aastaselt oli mul viiruslik meningiit ja peapõrutus.Käisin täna jälle perearstil,tema ütles et tema enam ei oska aidata ja kirjutas välja valuvaigisteid Dolmen.Käisin lasteaias lapsel emadepäeva peol aga ei suutnud olla sest kõrvad ei talu üldse ei müra ega pillimängu,peale selle lööb valu pähe.Võeti ka üldverd ja hormoonverd,mis oli korras aga üldine enesetunne on halb ja puudub söögiisu,vahest on ka palavik 37-37,1.Olen sellest nii väsinud!!!Olen 29 aastane naine kohe saamas 30.
Äkki saate aidata,millega võib tegu olla!!!
Teid ette tänades!!!Kristi

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Külastage ka kõrvaarsti.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Tsüst peas

Tere!Mure selline ,et mitu aastat tagasi avastati peas tsüst ,arst ütles ,et tsüst voib olla juba mu peas olnud päris kaua (5-6cm umbes)
Küsimus selline ,et kas lennukiga võib sõita, kui on umbes ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tsüst ajus võib näiteks olla ka kaasasündinud, millega aju on harjunud nii et see vaevusi ei põhjusta ja ohtu ei kujuta. Asja selgitamiseks oleks vaja mõne aja pärast uuringut korrata et välistada tsüsti ...

Loe edasi

vasakus jalas hooti surin 76 aastat vana.

Tere.Minul vasakus jalas hooti surin.Ravimitest võtan südamerohtu Betaloc Zok 50.Kui liiikuma hakkan,siis kaob ära.Valu ei ole.Tekkis see surin ,kui võtsin arsti soovitusel rahusteid.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Surin ühes kohas viitab siiski jalanärvi kompressioonile, võimalik et muutuste tõttu alaseljas. Kui surin püsib, tuleks alustuseks teha pilt nimmelülidest.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika
Loe edasi

Ala seljavalu

Tere!

Küsimus on, et selg hakkas seistes väga tõsiselt valutama, just alaselg keskelt. Istudes valu ei tundnud. Kas võib olla, et seljavalu oli seoses sellega, et kandsin kontsi pikka maad ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kõrged kontsad koormavad tugevalt alaselga ja võivad põhjustada seljavalu. Kui selga ei koorma, peaks valu mööduma nädalaga.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika.

Loe edasi

Tugev jalavalu

Tere! Ma tahtsin küsida et mida mu isa peaks tegema, nimelt kui mu isa kõnnib pikka maad siis tal hakkab üks jalg tohutult valutama! Ta nagu ei saa üldse pikka maad kõndida kui ta kõnnib siis tal hakkab ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Valu jalasääres, mis tekib intensiivsemal käimisel viitab jala verevarustuse mööduvale häirele (kitsenenud jala arter). Vajalik on vasoloogi (veresoontearst) konsultatsioon.

Dr. Ain Pajos
Loe edasi

Alaselja valud.Liikumishäired.

Alaselja valu.Häired kõndimisel.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ilmselt on muutused nimmelülides tinginud väljuvate jalanärvide juurte kanalite kitsenemise, mis põhjustab valu, tundlikkuse häireid ja lihastalituse häireid jalgades. Kahjustuse ulatuse ja operatsioonivajaduse ...

Loe edasi

Tere mure selles et 3 päval on pea ringi käinud ja ja silme eest läheb mustaks ja kõrvad ka lukku läinud aga milles asi võib olla ja rinnus on valud

Tere mure selles et 3 päval on pea ringi käinud ja ja silme eest läheb mustaks ja kõrvad ka lukku läinud aga milles asi võib olla ja rinnus on valud

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põhjuseid võib olla palju. alustada tuleks vererõhu ja veresuhkru kontrollist perearsti juures.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Ibumetini ja Diclaci pikaaegne tarbimine selja piirkonnas, närvivalu korral

Küsin veel lisaks. Kui on närvipõletik ja perearst ütleb, et see võib kesta kaua, aga Ibumetini ja Diclaci ei tohi väidetavalt kaua kasutada, pidavat neerudele ja maole hakkama, siis mis on alternatiiv, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Umbes ravides alternatiive eriti ei ole. Tuleb selgitada põhjus et ravi annaks tulemusi.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

MRT uuring parema abaluu all olevate valude ja pistete tõttu

Tere

milline MRT uurin sobiks mulle, kui mul on parema abaluu all ja peal närvivalude moodi valud, et vaadata kas on diski nihkumist vm ? Abi on vaid Ibumetinist ja Diclacist, kuid mõju möödudes ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kõige olulisem on neuroloogi läbivaatus kes vajadusel saadab lisauuringule. MRT uuring abaluualuse valu korral ei pruugi põhjust näidata.

Dr.Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Loe edasi

Krambid,minestus ja alla pissimine

Mure oma 78 a ema pärast.Esineb minestust,veits krambid ja alla pissimist.On käinud südame filmi tegemas ja vereproovid korras.Mulle pole kunagi kurtnud aga võttis minuga ühendust tema sõbranna.Väitis ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla epilepsiahoogudega, mis tekivad seoses nt. ajuvereringehäirest tingitud väikese ajukahjustusega. Tuleb minna neuroloogi vastuvõtule, kes suunab vajalikele lisauuringutele asja selgitamiseks ...

Loe edasi

Vasakul taga keeleosas terav valu

Tere!

Üleeile tuli äkki terav valu vasakusse keeleosasse taha umbes 1-2 minutiks täiesti tühja koha pealt. Valu läks ära ja umbes tund aega hiljem nühkisin samat kohta uuesti huvipärast ja ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Vastatud

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: