Veresoonte ummistumine? 26.04.09 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere!
Mul on selline küsimus, et mu isal on ju pikemat aega rinnus tuimad valud...vahest ka tugevamad. Kui arsti juures on käinud, pole midagi tarka vastu öeldud - nagu kõik oleks korras. Nüüd on tal hakanud ka pidevalt jalad ja käed ära surema. Arvatavasti on tegu veresoonte ummistumisega...või selle suunas liikumisega. Mida teha, et hoida ära trombi teket enne kui häda käes??? Kas mingeid toidusoovitusi, liikumissoovitusi?? Ta ei ole kunagi elus suitsetanud, ei tarbi alkoholi, teeb kord nädalas trenni, töökoormus on üpris suur.
Väga mures tütar

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Kõigele sellele vastab ja annab soovitusi perearst.
Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

aju veresoonte spasm

Viimasel ajal olen hommiku poole ööd vaevelnud meeletu pearingluse all, seda eriti siis, kui ennast pööran. Pearinglus on nii äge, et ajab iiveldama. Püsti olles pole viga, kuid päeval on olemine uimane ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist ei ole aju veresoonte spasmiga, vaid häirega sisekõrvas. Tavaliselt möödub see paari nädalaga ise. Kui probleem püsib, soovitan tulla konsultatsioonile.

Dr. Ain Pajos
6 748 ...

Loe edasi

Veresoonte kärbumine


kui on kõrgvererõhutõvest tingitud veresoonte kärbunud kolded peas, mille tagajärjel on inimesel esinenud ka teadvusekaotus, millist ravi siis on võimalik saada ja kas üldse on tervenemist loota? ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Vereringehäiretest tingitud ajukahjustused võivad põhjustada epilepsiahoogusid mis alluvad tavaliselt hästi epilepsiavastastele ravimitele.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Veresoonte uuring

Kas on õige,kui neuroloog väidab,et pea veresoonte uuringut enne teha ei saa,kui oled insuldi saanud? Meil vähemalt kohalik neuroloog väidab nii,muud peauuringuid on saadud küll Tartus tehtud.Kas on vajalik ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Pea veresoonte uuring eeldab nõela ja kanüüli viimist aorti ja kontrastaine süstimist, mis on seotud riskiga, mida asjatult ei võeta.

Dr. Ain Pajos
6748591

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: