Pea paksus. 16.07.08 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere.. Küsimus järgmine. Olen 34a M .Kannatasin lapsepõlves pidevate migreeni hoogude käes. 17 A Saadik on peavalud harvemad .. aga pea on pidevalt paks.. ja seda aastaid, hommikust õhtuni.. Käisin selle probleemiga ka perearsti juures ja mingeid tulemusi pole se siiani andnud.-( 90-datel oli mu haiguse nimi neuroos.. Kas on siis võimalik,et selline asi ei taandu? Peaks ju olema mõni päevgi mil ma seda paksust peas ei tunneks.. ja nii aastaid juba. Oleksin väga tänulik kui saaksin nõu ,et kuhu ,või kelle juurde pöörduda!

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Migreen on pärilik kalduvus peavaluhoogudele. Samas kroonilist peavalu ja raskust peas pohjustavad kaelaprobleemid ja depressivne seisund. Soovitan neuroloogi konsultatsiooni.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Pearinglus ja pea paksus

Olen 26. a aktiivselt spordiga tegelev noormees, keda nüüd juba 4ndat kuud vaevab pearinglus ja veidi paks tunne peas (pea ei valuta). Ägeda pearingluse olen kontrolli all hoidnud Betaserci võttes, kuid ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ainus viis saada õige vastus vaevavale probleemile on spetsialisti läbivaatus. Kui kõrvaarst põhjust pearingluseks ei leia, tuleb külastada neuroloogi.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: