pikaldane peavalu. 28.03.04 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Mure seisneb selles,et juba üle kuu aja on mul iga päev peavalu.Alguses arvasin,et see on migreeni hoog aga migreen on ju mööduv,see aga vaibub valuvaigisti abil kõige rohkem pooleks päevaks.Pea käib koguaeg ringi ja kui veel kohvi joon siis on tunne,et minestan.Arst mõõtis vererõhku ja ütles,et veidi kõrge 90/140.Tavaliselt on 60/120.Lisaks peavalule on ka iiveldus tunne.Valud on otse lagipeas.Hommikul ärgates on vahel ka silmakoobastes meeletu valu nii,et valus on silmi avada.Ennem on beebipillide pärast esinenud migreeni hood.Arvasin,et äkki on asi kohvi joomises ja lõpetasin selle aga ei loe midagi.Hõljun iga päev nagu zombi ja olen väsind valuvaigistite söömisest.Lõpuks rikub see ka magu ju.Olen 29a. ja kas äkki ei sobi spiraal või on süüdi vererõhk? Äkki oskate nõu anda ,veenivere proov oli korras.Lisaks peavalule käivad ka lühiajalised kuumahood ja ärevus tunne aga need mööduvad isenesest.Teid ette tänades.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Tuntud on nn. migreenistaatus, kus peavalu kestab iga päev. Vaja on eriravimeid. Kõigepealt tuleks aga selgitada täpselt põhjus. Pöörduge neurodiagnostika keskusesse.
Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Õlaliigese luksatsiooni järgne tuimus käes

Tere.

Päev peale õlaliigese nihestust (õlg liikus alla) ning selle EMO's paikatõmbamist on käelaba alumine pool ning 2 viimast sõrme (pöidlast lugedes) tuimad ning liiguvad vaevaliselt.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ilmselt sai kahjustada närvipõimik, mis asub rangluu all. Taastumine on pikaldane. Täpsemaid soovitusi ja ravi saab anda peale läbivaatust.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Peale trenni sääre eesmine lihas (tibialis anterior) nö tuim ja surnud

Tere!
Peale tavapärast jõusaali trenni oli järgmisel hommikul parema jala sääre eesmine lihas nö surnud. St. jala laba ei saanud tõmmata üles. Mõtlesin, et läheb paari päevaga üle, aga nüüd möödas ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ilmselt ongi tegemist ühe labajalanärvi (n. peroneus) kahjustusega. Närv kulgeb põlveliigese välisel-alumisel küljel ja on vigastatav ka pikalt jalg üle põlve istumisel. Paranemine on iseeneslik, kuid ...

Loe edasi

Pidev Peavalu

Olen 20 a probleemiks on pidev peavalu.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

????

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: