Rinnavähk 21.04.21 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Sain täna patoloogilt vastuse rinnabiopsiale. Mikroskoopiline leid: Rasvkoe invasiooniga duktaalne kartsinoom G3. Immunohistokeemia: ER: +++; PR: +++; Ki-67: 40%; E-cadh: +++.
Sooviksin täpsemalt teada, mida tähendab G3 ... ja kõik muud arvud, lühendid, märgid ning milline võiks selle diagnoosi puhul olla ravi ja prognoos.

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 54-aastane

Tegemist on rinna piimajuha vähiga diferentseerumisaste G3.
Vajate kaasaegset rinnavähi ravi spetsialiseerunud haiglates, mis sõltub staadiumist ja metastaaside olemasolust. Kindlasti on tehtud või tehakse veel lisauuringuid.
Kui soovite täpsemat infot, siis saatke minu töömeilile glitter@naistearst.ee oma isikukood ja mob tel nr.
Siis näen lisaanamneesi ja vajalikke lisaandmeid.
Ärge unustage ka EKV emaka kaela vähi sõeluuringuid vanuses 55a, 60a ja 65a.

G.Litter M.D.
naistearst.ee
veebiregistratuur.ee 24/7

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Rinnas muna

Tere,

Detsembri lõpus tehtud kogukeha kompuuter kuid eelmisel nädalal rinnakabinetis käies, avastati nibu kõrval hernetera suurune muna. Kas rinnavähk võib tekkida nii kiiresti või mis see ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 40-aastane

Suure tõenäosusega ei ole see rinnavähk, aga lisauuringud tuleb teha. Enim esineb healoomulisi tsüstikesi.
Kuid informatsiooni ...

Loe edasi

Rinnavähk imetamise ajal


Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

rinnavähk

Tere, olen 23-aastane neiu.Aasta tagasi tekkis mul kaenla alla muna.Käisin perearsti juures, tegi mingi uuringu, ütles, et midagi hullu ei ole, kirjutas salvi välja(sulfargin),läks üle.Kuid nüüd jälle ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Kirjelduse järgi siin vähi kahtlust küll ei ole,aga kui süda valutab,paluge perearstilt saatekiri onkoloogiakliiniku ulraheli kabinetti.Tartus asub see Vallikraavi tn 10.Eelnevalt on vaja ette registreerida ...

Loe edasi

kas rinnavähk

Tere!
Mure tunnen oma ema pärast. Ema on 58 aastane. Tunneb juba teist päeva vasakus rinnas tugevat "närivat" valu. Soojas vannis valu kaob. Rindades tukke ei ole tunda. Samuti ei ole muutusi rindade ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Suur tõenäosusega on probleem seotud stressiga. Reeglina rinnavähk ei valuta. loomulikult peab teie ema pöörduma arsti juurde ja tegema mammografia uuringu. kõike head soovides Dr kadastik

Loe edasi

Kas võib olla rinnavähk?

Lgp.Dr Litter

Olen 29a naisterahvas,sünnitanud 7a tagasi.Probleemiks paremast rinnast erituv eritis,nagu kohvikoor,maitse on mõru..jätkunud peale rinnaga toitmise lõpetamist,mis kestis poolteist ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Küsimus oli esitatud dr,Litterile ja ekslikult minu postkasti sattunud.Arvan,et mammoloogi juurde ei pea veel minema,piisab günekoloogi konsultatsioonist.

Loe edasi

rinnavähk

Mul on üks võibolla veidi kummaline küsimus...Kas vastab tõele, et rinnanibude suudlemine võib aja jooksul tekitada rinnavähki?

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud küsija!

Vastupidi, see on parim võimalus sellest hoiduda.

Füsioloogilised ja meeldivad protsessid vallandavad organismis "rõõmuhormoonid", mis kaitsevad haiguste eest.
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi