Punn 03.07.22 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere

Selline punn on juba pikemat aega tegelikult, valus pole, katsudes on kõva. Nagu tundub et lähedale on ka sarnased moodustised tekkimas, hetkel on palju väiksemad 2 tükki, kas on tegemist papilloomiga?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Klassikalist kondüloomi see pildi alusel ei meenuta. Ennemini molluski moodi, aga ka seda ei saa ilma läbivaatuseta kinnitada.
Soovitan probleemi lahendamiseks pöörduda nahaiguste arsti vastuvõtule!

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Punn peenisel

Lapsel peenise peal selline klaasjas punn. mis teie arvate,mis see olla võiks? Kasutame natuke veel ka mähkmeid, kas võib sellest tingitud olla? Punn juba mitu kuud, vahel väiksem.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildi alusel täie kindlusega vastust anda ei saa. Kindlasti peaks läbi vaatama, katsuma, võrdlema. Kuna tegu on selgelt ebatüüpilise leiuga, siis soovitaks see kindlasti lasteuroloogile või meestearstile ...

Loe edasi

Punn/muhk kubeme piirkonnas

Kubeme piirkonda on tekkinud mingi punn, mis vahel eritab mäda. Valus pole kusagilt olnud, ta lihsalt on seal ega kao ka ära. Mõtlesin, et lihsalt vinn või miski, aga see ei kao ära ka.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui probleem püsib, siis pöörduge palun oma perearsti poole. Punn vaadatakse üle ja määratakse ravi. ilma nägemata sedalaadi probleeme arstida kahjuks ei saa.

Loe edasi

"punn" päraku juures

Probleem on siis järgmine: Paari päeva eest kasvas päraku äärte punn(valuline)
Varem on ka selline probleem olnud , kuid siis punn ise kadus paari nädala möödudes.
Oskate öelda milles võib ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt on tegemist päraku veenilaiendiga, mis kaob enamasti tõesti paari nädala jooksul. Kui haigus kipub tihedasti korduma, siis soovitan konsulteerida kirurgiga.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: