Seemnepurse põide 27.01.22 / Meestearst

Külastaja küsib:

Kas seemnepurse põide põiele või üldse urineerimisele ohtlik pole?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Ega seda mõju teadulikult uuritud polegi. Oma kogemusest - põie funktsiooni häire teket sellisel juhul pole näinud. Üldine soovitus on, et mõni aeg peale sissepoole toimunud seemnepurset võiks põie tühjaks kusta.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

enneaegne seemnepurse.

Tere! Enneaegne seemnepurse on mure. Vahekorrad on väga lühikesed, kuina on minul enneaegne seemnepurse. On ka pikemaid vahekordi olnud vahest, aga seda on ikka liiga harva.Mis aitaks seda pikendada, et ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Varase seemnepurske ravimid on kenasti olemas.
Minu käsitluse aluseks on põhjuste väljaselgitamine. Osa põhjustest võivad olla seotud üldisemalt mehe tervisega ja osa on tõesti vaid kaasasündinud ...

Loe edasi

Seemnepurse

Tere! Mul on selline mure, et enne tüdrukuga vahekorda astumist läheb mul peenise ots märjaks. Kui see oleks enneaegne seemnepurse, siis ju kaoks peale seda erektsioon ära? Niiet kui see ei ole enneaegne ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Otsa märjaks minemine on loomulik seksuaalse erutusega seotud protsess. Põhjuseks enamasti kusiti lisanäärmete sekreet, mis valmistab ette sperma lobedat läbiminekut kusitist. Ärge muretsege!
Kui ...

Loe edasi

enneaegne seemnepurse

Tere! Enneaegne seemnepurse on mure. Häirib minu ja kaaslase vahekordasid. Vahekorrad on väga lühikesed, kuina on minul enneaegne seemnepurse. See probleem on olnud pikkaega, täpselt ei mäleta millal algas. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Seemnepurske kiirus on suures osas määratud närvitüübi eripäraga. Mõnda meest häirib vahekorra pikkus 30 sekundit ja teist 10 minutit. Infot asjaliku vastuse andmiseks liiga vähe. Saan vaid öelda, et ravimid ...

Loe edasi

Orgasmiga ei kaasne seemnepurset

Orgasmiga ei kaasne seemnepurset. Nimelt diagnoositi mul 2014a lõpus pärasoole vähk. Kõigepealt määrati detsembris kiiritusravi koos keemiaraviga (tabletid) ja jaanuaris k.a. oli radikaalne operatsioon ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sperma tootmisega pole siin miskit pistmist. Sedatüüpi operatsiooniga saavad paratamatult kahjustada seemnepurskel osalevad närvid. Suure tõenäosusega toimub seemnepurse tõesti põie poole. Kui lapse soovi ...

Loe edasi

enneaegne seemnepurse

esineb enneaegne seemnepurse

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tulge vastuvõtule. Ravimid on täitsa olemas.

Loe edasi

Liiga kiire ejakulatsioon

Seisnen probleemi ees. Mul toimub seemnepurse 30 sekundit kuni minut peale erekteerumist ja riistvara tuppe viimist ja nii on olnud see terve aeg ning see häirib mind kohutavalt, kuna ei saa enda elukaaslasega ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Varane seemnepurse on täiesti korrigeeritav eripära. Pöörduge noormeeste nõustaja või meestearsti vastuvõtule!

Loe edasi

eesnäärme op.-i-järgselt?

Minu vanus on 56. Paar-kolm aastat tagasi tekkisid imelikud vaevused - urineerimisvajaduse tekkega kaasnes mõnikord (nt. saunas või mujal, kus ei olnud võimalik hädast viivitamatult vabaneda) äkiline ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Esmalt pean ütlema, et kõik need küsimused oleks kõige tulusam esitada teid opereerinud uroloogile - õieti peaksid need teemad olema käsitletud juba enne oppi. Siiski püüan vastata.
Operatsioonijärgset ...

Loe edasi

seksuaalelu

kui on enneaegne seemnepurse,mida ette võtta või kuhu pöörduda.kestnud umbes 2-3 aastat. aitäh

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Meestearsti vastuvõtule.
Edu

Loe edasi

mees

Tere dr. Punab .
Soovin teada kui mehel on ära opereeritud eesnääre(vähk) vanus50 ,opist
möödas 3 a praegu terve .Kas mees saab orgasmi,kas toimub seemnepurse
ja kas erektsiooni häire ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Seda, kuidas konkreetsel mehel asi on, peab tema enda käest küsima.
Laias laastus võib eesnäärme vähi operatsioon põhjustada eri raskusastmega impotentsust. Kui erektsioonivõime on säilinud ja vahel ...

Loe edasi

vähetundlik

Pöördun teie poole probleemiga, millele ma mujalt vastust ei oska otsida. Nimelt noormees (18), kellega käin, pole füüsiliselt piisavalt tundlik. Millegi muuga probleeme pole, erutub küll, aga tema ei ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Antud juhul on võimalik on nii seemnepurske puudumine kui ka seemnepurse põide. Mõlemad variandid on harva esinevad, arvatavalt ainult ~1% meestel.

Üheks võimalikuks põhjuseks on mehe poolne ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: