ProlettoPlus 21.07.21 / Meestearst

Külastaja küsib:

Sain oma postkasti kirja, milles pakutakse toidulisandit ProLetto-plus eesnäärme taltluse tõhustamiseks Ja seda tasuta, tuleb siiski maksta postikulu 2.49 eurot..
Ise ma praegu mingeid probleeme ja vaevusi sellega seoses ei tunne.
Kas selle toote tellimine oleks mulle mõistlik?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Selliste pakkumiste tegijatel on kaks põhimõtet:
1. Tasuta lõunaid ei ole
2. Lollidelt tulebki raha ära võtta
Nüüd mõtelge ise edasi...

Arvestades vanust ja kaebuste puudumist (kiitus elu jooksul hästi hoitud eesnäärme puhul!) soovitan teil eesnäärme seisundi jälgimiseks kord aastas testida oma PSA taset. Perearsti juures saab kenasti teha.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Enneagne seemnepurse

Olen hädas enneagse seemnepurskega, niikui vahekorda astun läheb mõned minutid vahest ei ole isegi nii kaua ja juba mul tuleb.
Tahaks pakkuda naisele pikemat voodirõõme.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Samal teemal täna juba kaks vastust antud. Vaadake need üle. Probleeme lahendamiseks tuleks jõuda vastava eriala hea arsti vastuvõtule!

Loe edasi

Mehe probleem

Tere,
Pöördun teie poole murega seoses minu mehe poolse viljakusega. Sisestan ka mehe andmed. Oleme läbi teinud mitu kunstliku viljastamise tsüklit. Tulemuseks on tulnud halva kvaliteediga embrüod. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma meest läbi vaatamata ja kõiki uuringuid nägemata siin head tarka nõu anda ei saa.
Keerulisi terviseküsimusi ei lahendata mitte interneti teel lühiküsimuste kirjutamise/vastamise teel, vaid ...

Loe edasi

Seemnepurse tuleb kiirelt

Tere

Probleem seisneb selles, et igakord kui naisega suguakti astun, ei pea ma kaua vastu. Mõned minutid ja mul juba tuleb seemnepurse. Oleme proovinud erinevat moodi pikemalt eelmänge katkestanud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Paar vastust tagasi oli just täpselt sama teema üleval. Probleem on lahendatav. Põhjused tuleb üles leida. Kui tegu kehalise iseärasusega, siis saab ka ravimitest abi. Tulge vastuvõtule!

Loe edasi

Eesnaha peale tekkinud haav/rebend

Tere,

Mure selline, et peale vahekorda tekkis mingisugune haav/rebend eesnaha peale, esimesed 3 päeva küll natukene valutas, aga siis valu taandus. Haava/rebendit puudutades hakkab valus ja ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Haava puhul, eriti mis mõne päevaga paremuse poole ei liigu, tuleks ennast siiski vast arstile ette näidata. Põhjused tuleks ka üles otsida. Võite alustada perearsti visiidist või siis otse meestearstile ...

Loe edasi

Liiga kiiresti tuleb ära

Tere olen mures mehe pärast. Mehel tuleb paari minutiga ära. Mis selle põhjus võiks olla ja mis saaks teha et tal nii kiiresti ära ei tule. Varem pole tal sellist probleemi olnud.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Seemnepurske kiirus on suurel määral defineeritud närvitüübi eripära poolt. Kui aga seemnepurske teke kiireneb, tuleks muid põhjuseid otsida. Eelkõige põletikud kuse-sugutraktis ja muutused hormonaalses ...

Loe edasi

Sügelus kubeme juures

Tere! Suvel hakkas kubeme piirkonnast higi ja palavusega sügelema siis tuli kärn ja pole ära paranenud kas on mingi kreemi ?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ikka on.
Aga kõigepealt peaks arst probleemi, mida lahendada püüate, nägema. Kõik haigused pole ühe ja sama "mütsiga löödavad".
Võite alustada oma perearstist või pöörduda ka meestearsti vastuvõtule ...

Loe edasi

Valulik lööve kubeme ja reie vahel

Viimaste päevadega on tekkinud kubeme ja reie vahele valulik lööve ca 3cm diameetriga. Nagu oleks nahk marraskil ja tundub, et ka mädane. Kas tegu on rahvakeeles nn siiliga? Kuna selline lööve on tekkinud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

"Siilist" ma midagi ei tea.
Ilmselt on tegemist reievoldi põletikuga.
Tüüpiliseks põhjuseks on hõõrdumine ja sellest tekkinud mikrotraumad, kus leiavad hea pinnase põletikutekitajad.
Kui ...

Loe edasi

Erektsiooni puudumine

Tere!
Ühesõnaga ei tõuse enam ja kui tõuseb kaob ka kohe?Ei hakka siin keerutama.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Mõistlik!
Probleem tuleb lahendada, mitte koju hädaldama jääda.

Meeste seksuaalhäirete ravi on väga kiiresti arenenud ja pea kõigile leiame lahenduse-leevenduse. Põhjused tuleb välistada. ...

Loe edasi

Kasv peenisel

Peenise varrele tekkis kasv 2020 sügisel, mis oli väike ning pidasin esmalt sünnimärgiks või nahakasvuks, kuna olin partneriga koos. Mõned kuud tagasi diganoositi mul eesnäärmepõletik, mis sai 10-päevase ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pilt päris ideaalne diagnoosi panekuks ei ole, aga kõige enam meenutab tõesti HPVst põhjustatud kondüloomi.
Teiseks - eesnäärmepõletik pole pea kunagi 10 päevase antibiootikumkuuridga välja ravitav. ...

Loe edasi

Peenis

Tere.milles võib asi olla kui peenisepea on otsast hallikam kui ülejäänud peenisepea ei ole valus et ei ole ka muid kaebusi aga sooviks lihtsalt ,et oleks loomuliku värvi aitäh

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma läbivaatuseta pole võimalik miskit asjalikku nõu anda. Esiteks võib olla tegu verevarustuse eripäradega. Nahk seal ju üsna õhuke. Teiseks, tõenäolisemaks põhjuseks on miskit sorti peenise pea naha ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: