Langenud libiido 15.10.20 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tervitus

Olen pea kümme aastat regulaarselt tarvitanud mitmesuguseid antidepressante. Psühhiaatri ettekirjutusel ja siiani suhteliselt tulemusteta. Praegu söön bupropioonvesinikkloriidi 300 mg, liitiumkarbonaadi 900 mg ja venlafaksiini 120 mg, kusjuures esimest võtsin varem 150 mg. Topeltannus ja teised kaks on lisandunud selle kuu jooksul. Aastate jooksul pole suguelus probleeme olnud, vaid mõni üksik rohi on ejakulatsiooninni jõudmist pärssinud. Aga muus osas on olnud kõik täies töökorras. Nüüd aga on paari nädala jooksul tekkinud erektsiooniprobleem. Pika mõtlemise peale saab liikuma ja tõuseb kuskile poolde masti.
Lisaks sellele on tekkinud treemor (peamiselt kätes) , millega psühhiaater saatis neuroloogi juurde (27.11).

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Keeruline kogum erinevaid haiguseid ja ravimeid.
Et seksuaalfunktsioon on vaatamata sellele hästi töötanud on tegelikult suurepärane ja annab hetkel lootust ka heale ravitulemusele.
Arvestades vanust, depressiooni ja kroonilist valu, siis minu esimene soovitus oleks üle vaadata seksuaalfunktsiooniga seotud hormonaalne sfäär.
Erektsioonivõime taasatamine on tänase ravimiarsenali juures enamasti suhteliset lihtne. Tulge vastuvõtule!

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Erektsiooni häired. Madal libiido. Madal testosterooni tase.

Tere. Mure juba tõsine.
Perearsti poole pöördusin esialgu erektsioooni häirega eelmise aasta lõpus... Aga langust hakkasin pool aastat enne seda tundma umbes. Kirjutas Sildenafili-mis aitas.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui on nii pikaajaline probleem, siis ju on ka sellel siis ka põhjus. Tuleks teha veidi laiem hormoonuuringute kompleks ja kindlasti ka testid välistamaks eesnäärmepõletikku. Kui teame põhjust, siis on ...

Loe edasi

libiido vähendamine

Millised on võimalused libiido oluliseks vähenadmiseks / seksuaalinstinkti pärssimiseks? On selle jaoks mingeid ravimeid?

Soov leida armastatu / partner kipub rikkuma suhteid naissoost tuttavatega, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Võimalused on olemas. Pöörduge seksoloogi vastuvõtule. Hormoonravi on vaid üheks ja tegelikult harva vajaminevaks lahendusteeks.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: