Erektsioonihäired,valud alakehas 13.11.19 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere,Minul selline tervisemure,et ei suuda naisega vahekorda astuda,kuna erektsioon on puudulik,probleem on vaevanud juba 1,5 aastat.Algul arvasin et,tegemist liiga suurest tööstressist tingitud probleemist,kuid viimasel ajal on töö juures rahulikum,ning ikkagi on antud probleem.Lisaks on viimase paari kolme kuu jooksul tekkinud ka valud pärasoole ja munandite vahele,millega võib olla tegu ja kas on veel lootust normaalset seksuaalelu elada?Millisest raviasutusest oleks mul võimalik abi saada antud probleemi lahendamiseks?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Seksuaalhäired on tänapäeval androloogia kõige lihtsamaks probleemiks lahendada. Piisab mulle vastuvõtule tulekust. Valu teema on keerulisem, aga siin millegi ostsutamiseks peaksin nägema kõigi uuringute tulemusi ja lisama ilmselt juurde ka sperma analüüsi põletikule. Valu alakehas tuleneb enamasti kas sugutrakti põletikest või vaagna valusündroomist. Viimane on kompleks vaagna lihaste, närvide ja veresoonte toimimise probleemidest. Siin võib aidata vaagna füsioteraapia.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Valud alakõhus ja kubemes

kolmel korral viimase paari kuu jooksul on esinenud tugev lühiajaline valu alakõhus, mis tekitab natuke nagu nõrkustunned ja raske on hingata. esimesel korral kannatasin selle ära ja kuna valu hoog oli ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tugevad valud alakehas on enamasti seotud ka s sooletrakti või närviregulatsiooni probleemidega. Alakeha püsiv ebamugavustunne või nõrk valu enam eesnäärmepõletikuga. Antud juhul soovitan esmalt oma perearsti ...

Loe edasi

Valu alaseljas

Tere,

mul on diagnoositud krooniline eesnäärmepõletik. Seda siis PSA testi põhjal. Vahepeal valud ägenevad, vahepeal (eriti suvel) jälle taanduvad - nagu ikka. Viimasel ajal on järjekordseks ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Esiteks selles vanuses eesnäärmevähki ei esine.
Prostatiit võib anda alaseljavalu, kuid sagedamini on eraldiseisva alaseljavalu põhjuseks ikkagi selja haigus.
Kui sellele valule lisanduvad ...

Loe edasi

valu munandis

Tere! Olen 23a. noormees, kel viimasel ajal probleemiks taas valu vasakus munandis. Kui üldiselt valu on olnud mööduv, siis nüüd on see igapäevaselt ja just õhtuti. Kohati valutab ka nagu alakõhus. Tundub, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Valu munandis pole kunagi normaalne nähe. ´Klomp` võib olla munandikoti veenialiend, mis võimendab kõiki, ka alaägedaid põletikureaktsioonis tulenevaid, valuaistinguid mehe suguelundite piirkonnas. Soovitan ...

Loe edasi

Eesnäärme kasvaja või miski muu

Tere!
Pöördun Teie poole seoses mehe tervisega. Viimasel ajal kurdab ta alakehas imelikke valusid, nt kubemepiirkonnas ja eesnäärme all ja ka alakõhus. Samas esinevad need valud tal enamasti istudes ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Suure tõenäosusega on tegemist siiski eesnäärme põletiku mitte kasvajaga. Valude paiknemine ja iseloom on tüüpiline. Vanus samuti. Aktiivsem liikumine tuleb kasuks, samuti aktiivsem seks - siin võiks igaks ...

Loe edasi

Prostatiit

Tere. Olen antud veebilehe temaatilised kommentaarid lugenud ja ka mujalt infot hankida üritanud, aga otsest vastust ei leia.

Vaevused algasid sügise hakul 2004. 2005 aasta alguses diagnoositi ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnäärme põletik on paiguti tõesti väga raske täielikult välja ravida. Kahjuks ei loe küsimusest välja, millisel meetodil teil prostatiit diagnoositi. PU peale võib üle minna alles siis, kui põletikureaktsioon ...

Loe edasi

põis, peenis?

Ei tea kahjuks milles täpsemalt asi on seega kirjeldan probleemi. Asi on siis selles, et olen 19 aastane noormees ning muret teeb selline väike valu või õrna krambi moodi tunne vasakul pool munandite juures ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Valud ja ebamugavustunded sugutraktis ja alakehas viitavad sugutrakti kroonilisele põletikule. Soovitan tulla uuringutele. Neti teel ei saa diagnoosida ega haiguseid ravida vaid ainult anda tegevusjuhiseid.
Loe edasi

Tõsine mure

Olen 19a. noormees.

Alates 2004a kevadest pärast kaitsmata oraalvahekorda vaevavad mind
meesteprobleemid. Partneril suguhaigusi ei ole, kuid käisin siiski suguhaiguste
arsti juures, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kaebused on tõesti iseloomulikud prostatiidile. Suguhaiguste teste ilmselt korrata pole mõtet. Suure tõenäosusega saite oraalseksi käigus nö. anaeroobse mikroobi, millele kahjuks ka teie poolt kirjeldatud ...

Loe edasi

erektsiooni häire?

tere
olen 32 abielus 11 aastat , mulle valmistab viiasel ajal muret mu erektsiooni võime ,seksuaalhimu on suur ja seksiks kasvõi iga päev ja mitu korda aga peenis on poolkõva või ei arva minu poolt ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Psühholoogiline foon mõjutab mehe sekuaalvõimekust vägagi palju. Arvestades teie vanust ei usu hästi, et see on probleemi ainus põhjus. Alakeha valud peale seemnepurset võivad viitata prostatiidile, mis ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: