Laik peenisel 11.10.10 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere,
juba üle kuu punasem laik peenise eesosas, jutkui hõõrdunud ja valulik. Kusemisel mingit probleemi pole, küll aga seks prakt võimatu. Mis aitaks ja kas peaks tulema konsultatsioonile?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Ilma nägemata diagnoosi panna ja ka ravi määrata kahjuks ei saa. Soovitan tõesti vastuvõtule tulla.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Heledam laik peenisel

Peenisele on tekkinud heledam kuiv koht, antud kohas on nahk õrnem, kuiv ja tundlikum

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tulge näidake see laik meestekliiniku noorte nõustamise vastuvõtus arstile ette.

Loe edasi

Hele laik peenisel

Tere! 3 nädalat tagasi tekkis heledam laik peenise alaosale, mis muidu ennast tunda ei anna, kuid meenutades, olin enne laigu tekkimist vahekorras, kus kõik väga libedalt ei läinud. Sisenemisel tundsin ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui ära kaob, on väga hästi!
Kui püsib, ja eriti kui suureneb ja elastsus nahal muutub, soovitaksin kiiresti meestearsti vastuvõtule tulla!

Loe edasi

Väike punane laik peenisel

Laik tekkis kolm päeva tagasi ja pole muutunud selle ajaga.Millega võib tegu olla?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Loodetavasti on tänaseks mure juba kadunud! Ilmselt on tegemist põletikku läinud nahanääpsuga. Enamasti ravi vaja ei ole. Kui läheb suuremaks ja ei taandu, siis tasub pere- või meestearsti vastuvõtule ...

Loe edasi

haavand peenisel

Tere.4-5 kuud olnud peenisel sõrmeotsasuurune punane laik,nüüd see muutunud valulikuks ja leemetab pisut,tundub nagu laigu keskel oleks mäda kolle.Millega tegu.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Praegu on tegemist bakteriaalse põletikuga. Enne ilmselt lihtsalt eesnaha põletikuga. Siit hea õpetus - probleemid tuleb võimalikult varakult lahendada. Rusikareegel on see, et kui probleem 5-7 päevaga ...

Loe edasi

helepunane laik peenisel.

Kas te oskate öelda , millega võib tegu olla? Lisasin ka pildi.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on väheaktiivse nahahaigusega. Pöörduge meestearsti või nahahaiguste arsti vastuvõtule.

Loe edasi

roosakas laik peenisel (niiske)

peenisel on läikiv roosakas laik millest aeg ajalt tuleb vedelikku. tunda pole suurt midagi. kas peaksin muretsema? otsisin internetist igasuguseid erinevaid sümptomeid erinevate märksõnadega aga täpselt ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist nahapõletikuga. Põhjuseks võib tõesti olla lisainfos viidatud riskikäitumine. Soovitan tulla vastuvõtule.

Loe edasi

Peenisel punane laik

Tere,
Olen 55 aastane mees. Pärast seksi märkasin peenisel ja munanditel punast läikivat laiku. Peenisel oli laike mitmes kohas. Samuti oli pepuaugu serv ka väga valulik.
Millega tegemist?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on kroonilise nahapõletikuga. Pöörduge kas kogenud meestearsti või nahahaiguste arsti vastuvõtule. Esmaselt prooviks hormooni sisaldavat põletikuvastast kreemi.

Loe edasi

Lillakas laik peenisel

Selline mure siis, tekkis peenisele lillakas laik, näeb välja nagu verevalum, aga pole haiget saanud õrna kohta. Panin pildi ka, et äkki oskate paremini öelda, milles võib probleem olla.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks pilti küsimusele lisatud ei ole. Ilma selleta tarka nõu küll anda ei saa.
Soovitan Teil kontakteeruda andministraatoriga ja tema abiga esitada küsimus uuesti.

Loe edasi

Laik peenisel

Vahel tekib eesnaha alla suguti pea peale punetav laik, teinekord on jälle ülejäänuga ühte tooni, kuid see koht on selline kilejas, peegeldab rohkem kui ülejäänud ala. Valu ei tee ega ole kõrgem üldisest ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist ühe kroonilise põletiku alavarmiga. Suurt probleemi ei tekita. Vahel taandub iseeneslikult. Soovitan siiski kontrolliks/raviks meestearsti poole pöörduda.

Loe edasi

Laik peenisel

Küsimus järgmine, et mul peenise pea peale tekkis mingi valge laik. Valus ja tundlik ei ole ning midagi tunda ka ei anna, aga kuidagi häiriv on. Millega võiks tegu olla ja kas on arstile pöördumine vajalik?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui suureneb ja/või peenise nahk muutub tihedamaks, siis tasub kindlasti arsti poole pöörduda. Millega täpselt tegu, pole võimalik ilma probleemset kohta nägemata kahjuks öelda.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: