vastuvõtule pääsemine 01.09.05 / Meestearst

Külastaja küsib:

Kas teie juurde on võimalik tulla tegema korrigeerivat eesnaha lõikust ka kuhugi erastruktuuri ning mis see maksab?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Meestekliinikus on olemas nii haigekassapõhine kui ka tasuline vastuvõtt. Eesnaha opist ma enne ei kõneleks, kui probleem on silmaga üle vaadatud. Enamasti operatiivset ravi vaja ei lähe.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Erektsioon

Tere! Mul on selline mure, et juba ligi kaks kuud tagasi tekkisid mul probleemid erektsiooniga, s.t erektsioonihäired, et isegi niisama näiteks istudes ei teki põhimõtteliselt mitte mingit erektsiooni ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sellise murega tasuks tõesti tulla meestekliinikus noorte nõustamise kabineti vastuvõtule. Vaatame teid üle, teeme vajadusel uuringud ja leiame ravi. Esimesele visiidile võtke kaasa hommikune esmasjoa ...

Loe edasi

Tükk munandil

Tere!
Viimased mitu aastat on vasaku munandi ülemises osas(munandimanuse ja testise piiril) olnud umbes 0,5cm suurune tükk, mis oleks nagu ühe otsaga kinni ja teisest otsast natuke liigub. Katsudes ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma läbivaatuseta siin nõu anda pole võimalik. Tulge meestekliinikus noormeeste nõustamise vastuvõtule.

Loe edasi

Valge punn munandil

Tere, tahtsin küsida mis asi see olla võiks, olnud juba päris pikka aega ei valuta ei tunne nagu see oleks seal, aga kui katsuda on tunda, et selline pallike lihtsalt. See on ka pisut suuremaks läinud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt on tegu rasunäärme umbumisega. Esineb elu jooksul paljudel meestel ja enamasti taandub ise. Ravi vajavad juhul kui tekib põletik.

Loe edasi

Küsimus

Tere,olen 30 aastane ja naisega vahekorras olles läheb kiiresti lahti ,10-20 sekundiga,milles võib probleem olla?ja tavaolekus peenis on väga väike...milles probleem ja kas need on lahendatavad?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Varane seemnepurse on väga paljude meeste probleemiks. Olemas on ka toimivad ravimid. Esmalt tuleks aga põhjuste osas selgust saada. Tulge meestekliinikus vastuvõtule!

Loe edasi

Punetus eesnaha all

Kas sellise punetusega peab pöörduma meestearsti juurde kontrolli või esmalt proovida mõnda ravimit?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks on toimivad ravimid siiski retseptiga. Kui nii pikalt püsinud, siis soovitan meestearsti visiiti. Kui meestekliinikusse tulete, siis kaasa hommikune esmasjoa kuse analüüs ja eesnaha alust 24 tundi ...

Loe edasi

Sperma analüüs

Tere,
Kas ma saan õieti aru, et mul on leitud põletik ? Kas bakterite leid tähendab seda, et põletik vb tingitud nendest? Kubeme piirkonnas on valu (nii vasakul kui paremal, vahest munandid) Kas ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Mina siin analüüsi põletikku ei näe. Põletikurakke (neutrofiile) pole ja ärritust näitav Il-6 on normi piires.
Sugutraktis põletiku diagnoosimine käib minu vaates järjekorras - kaebused, esmasjoa ...

Loe edasi

laik rinna nibul

Tere.Mul selline probleem et parempoolse rinna nibu juures mingi imelik asi.Ehk oskate arvata mis see võiks olla.
Ja teine küsimus et kui mul vererõhk 160-170 kandis et kas siis peaks midagi tegema ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

1. Selle murega soovitan kindlasti pöörduda nahahaiguste arsti vastuvõtule. Alustada võite aga oma perearstist.
2. Kõrgenenud vererõhu õigeaegne ravi on tervise säilitamise koha pealt ülioluline! ...

Loe edasi

Valu paremas munandis kui teha midagi äkiliist või seda katsuda

Tere. Tekkis eilse päeva jooksul (15.05.24) valu paremas munandis, tänahommikuse (16.05.24) seisuga oleks valu nagu tugevamaks läinud kui katsuda. Muid kaebusi otseselt ei ole.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui munandivalu on terav ja püsiv valu, siis tasuks kindlasti erakorralise meditsiini osakonda kontrolli minna. Ägedat valu võib tüüpiliselt põhjustada munandi pöördumine/torsioon, põletikud ja närviärritused. ...

Loe edasi

sperma

Tere, peale masturbeerimist on eritunud mul ejakulatsiooniga viimased 2 korda koos spermaga mingit sellist hallikat/läbipasitvat asja, see on ka natukene tükiline kui nii saab õelda ning spermast saab ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ei oska siin küll midagi pakkuda. Infot kahjuks liiga vähe. Kui on mure, võite alati tulla meestekliiniku noorte nõustamise kabinetti kontrolli. Vajadusel saame teha ka sperma analüüsi probleemi ...

Loe edasi

Tervist,punased laigud peenise otsa peal,peale vahekorda

Tere, olin vahekorras üleeile olen 15 Aa, tegime ilma kaitseta ja peale seda on mu peenise naha alla tekkinud väiksed punased täpikesed ja punane laik, õrn valu on kui tõmban peenise nahka maha, ja kui ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Iga kokkupuude võõraste mikroobidega (igal inimesel on oma eripärane kooslus) võib alguses põhjustada põletikureaktsiooni teket. Loodan, et mure tänaseks möödunud. Kui mitte või kordub, siis tulge meestekliiniku ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: