Iiveldus eesnäärme põletikuga??? 11.05.05 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tervist
Küsimus selline, kas eesnäärme põletiku sümptomina võib esineda ka iiveldus?
Paremat

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Ei usu.
MP

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Eesnääre

Tere. Ravisin Teie juures eesnäärmepõletikku ,hetkel proovid puhtad
Xatrali üritan edasi võtta aga tekitab vaevusi, väsimus , iiveldus , alaselg valulik . Praegu võtan 2 päeva tagant , vaevused väiksemad. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Alfusosiin võib pisut vererõhku langetada. Ega kõrval vererõhu ravimied ei ole? Kui on, siis tasuks vererõhku kontrollida ja võimalusel pisut ravimite doose langetada. Perearst saab selles osas aidata.
Loe edasi

luuvalu vasakus käes.

Kas see luuvalu ei ole eesnäärmest tingitud.?
põen kroonilist eesnäärme põletikku.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnääre on käest väga kaugel ja vaevalt, siis miskit seost on. Vähemalt juhul, kui teil enne ravi määramist vajalikud eesnäärme uuringud ära tehti.

Loe edasi

Põis ei tühjene täielikult

Olen viimasel ajal märganud, et pärast urineerimist (vahest) tulevad "tilgad" püksi.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Soovitan siis oma eesnäärme seisund korrektselt üle kontrollida. Minimaalselt vajalikud on ultraheliuuring ja eesnäärme sekreedi analüüs põletiku välistamiseks.

Loe edasi

Vali ja ebamugavustunne peenises, eesnäärme piirkonnas ja alaseljas.

Tere, olen 16 aastane juba pikemat aega(5-7kuud) on enamasti peenises ja eesnäärme juures tugev valu ja kõrvetav tunne. See segab tegemast igapäevaseid toimetusi. Valu ei ole koguaeg, tavaliselt see ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Väga keeruline teema. Ise vaataksin esmajoones selja ja vaagna piirkonna närviregulatsiooni probleemide suunas. Ega seljatraumat olnud ole? Põhjuseks võib olla ka põie närviregulatsiooni häire.Oma kogemusest ...

Loe edasi

Ultraheli uuring

Tere!

Kas järgneva uuringu tulemuse põhjal on võimalik hinnata eesnäärme/suguteede kahjustust? On diagnoositud eesnäärme põletik ja viljakuse langus.

Eesnäärme UH. maht - 19,1 ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnäärme kahjustust on võimalik hinnata uuringute kompleksiga kuhu kuuluvad kaebuste analüüs, eesnäärme kontroll sõrmega, eesnäärmesekreedi ja (või) sperma analüüs, ultraheliuuring. Antud uuringus selgub, ...

Loe edasi

Eesnäärme sekreedi analüüs

Tere

Seoses sellega, et öösiti ajab tualetis käima, andsin eesnäärme analüüsid, kuna arstini kaua veel aega, sooviks teada, mida see analüüs tähendab.
Nickeli test. Abst.4 päeva. DRE: ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tundub, et esitatud andmed on ikkagi poolikud. Peaks olema veel tsütoloogiline analüüs ümarrakkude kohta ja kindlasti ka masaazijärgse kuse analüüs. Siiski tundub, et siin ägedat põletikku ei ole. Kui ...

Loe edasi

Eesnäärme ravimassaaž ja enneaegne ejakulatsioon

Milles seisneb eesnäärme ravimassaaž ja kuidas seda tehakse-kas ise kodus saab?...Kas enneaegset ejakulatsiooni pidurdavat ravimit saab vabalt osta?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnäärme massaaz kuulub prostatiidi raviskeemi juhtudel, kus regulaarne seksuaalelu puudub või ei toimu muul põhjusel piisavat eesnäärme tühjenemist. Varast seemnepurset on tõesti võimalik ravimitega ...

Loe edasi

Eesnäärme põletiku ravi

Tere Dr. Punab

kas eesnäärme põletikku on võimalik välja ravida lihtsalt soojemasse kliimasse minnes mõneks ajaks?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Välja ravida vaevalt, aga leevendada ja uusi ägenemisi ennetada saab sedaviisi küll.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

eesnäärme põletik

Tere

Kas on võimalik eesnäärme põletikuga kaasnevaid selja- ja muid valusid valuvaigistitega leevendada?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Miks te oma haigust ei ravi? Valuvaigistite asemel soovitaksin kasutada põletikuvastaseid, aspiriini gruppi kuuluvaid vavimeid.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

eesnäärme põletik?

Mõni päev ajab väga tihti pissile, isegi siis, kui palju ei joo, ja pärast urineerimist tuleb tavalisest rohkem n.ö. tilku järele. Samas mõni päev on kõik täiesti korras. Käisin perearsti juures ja uriiniproov ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Uriini analüüs eesnäärme põletikku ei näita. Eesnäärme põletikku saab diagnoosida sperma analüüsi või eesnäärme massaazi järgse sekreedi analüüsil. Eesnäärme tee või ka palju reklaamitud Prostamoli koht ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: