luuvalu vasakus käes. 06.02.18 / Meestearst

Külastaja küsib:

Kas see luuvalu ei ole eesnäärmest tingitud.?
põen kroonilist eesnäärme põletikku.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Eesnääre on käest väga kaugel ja vaevalt, siis miskit seost on. Vähemalt juhul, kui teil enne ravi määramist vajalikud eesnäärme uuringud ära tehti.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Sõber ja sex

Tere. Olen mänginud sõbraga mänge ja ühes mängus ta võttis mind sülle ja viis voodisse ja kirjutas sõnumitdsse lepime ja mul läks kõvaks ja tal-ka kas me oleme geid? Kas me peame sexima?kas me peame masturbeerima ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vabandust, aga need teemad ei ole avalikuks lahkamiseks siin lehel. Seega soovitan need küsimused esitada näiteks portaalis - https://seksuaaltervis.ee/kusi-nou

Loe edasi

Eesnahk paistes valulik ja ei veni milles võib põhjus olla?

Kestunud kuskil kuu eesnahk paistes, valulik ja ei veni.
Pesemas käies oli eesnahka raske eemaldada ja valulik.
Milles võib põhjus olla?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vastupidavad eesti mehed...
Tegu ilmselt siis eesnaha põletikuga, mida pole õigel ajal ravima hakatud.
Soovitan meestearsti vastuvõtule tulla!

Loe edasi

Sperma

Tere
Sperma värvilt muutunud tumedaks, pruunikaks ja ka viskoosemaks (mitte nii vedel ja voolavam, kui varem). Kas miski põletik ?, kus, mis teha ?
Muid vaegusi ei ole, valu alakehas, vms.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sperma värvusest:
1. Kollakas alatoon viitab põletikule
2. Punane-pruun-must viitab verele spermas
Sperma viskoossuse tõus viitan eesnäärme funktsiooni langusel või lihtsalt eesnäärme ...

Loe edasi

PSA 15,79 kreatiniin 160

Tere! Olen 76 a. mees ja viimases vereproovis oli PSA 15,79 ja kreatiniin 160.Kui mures peaksin olema, uroloogi juurde kahe kuu pärast. Kuidas peaksin toituma ja vedelikku tarbima.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Siin on kindlasti uroloogi visiiti vaja!
Probleem on olemas, kuid kahe näitaja põhjal siin kindlasti selle ulatust hinnata pole võimalik.
Elage normaalset elu!

Loe edasi

Spermas väike osa kollane (spermatosi vist)

Minu spermas oli enne 1 kollane sentimeetri pikkune riba (spermatosoid vist) Nüüd avastasin, et kolm riba kollased ehk siis tervest spermast vb kuskil 2/10

Sooviksin aega panna.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sperme te spermas ei näe. Kollane värvus viitab pigem eesnäärme või seemnepõiekeste põletikule. Punab.ee kodulehe kaudu saab vastuvõtule broneerida.

Loe edasi

Tervis

Tere.
Kirjutan seoses seemnepurske järjest raskema saavutamisega. Tunne on nagu kohe on, aga väljutada nii keeruline. Viimastel kordadel olen tähele pannud, et seemnevedelik on osaliselt tükkis. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Mõlemad kirjeldatud murekohad viitavad eesnäärme murele. Meestearst saab aidata. Tulge vastuvõtule!

Loe edasi

ejakualatsioon

Ejakualatsiooni ei ole.Varem asjad toimisid.Kas olen liiga vana,erektsiooni saan ja naine on hea.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Põhjuseid on siin palju. Hormoonid, eesnäärmehaigused, ravimid jne. Kui soovite probleemis selgust ja ehk ka lahendust, siis tasub vastuvõtule tulla.

Loe edasi

Punnid munandil

Tere,

Mul on tekkinud kaks punakat ( ûhel tundub ka natuke màda sees olevat ) munni munandile kubeme làhedale. Ei sügele ega kipita, pihta minnes on ōrnalt tunda.
Kas on pōhjust muretsemiseks?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vastatud!

Loe edasi

Rindkere vajumine

Tere, olen 14aastane noormees ja on tekkinud küsimus, et kas mul võib olla rindkere vajumine. Ise endal on suhteliselt suur kartus kuna olen kuulnud, et inimestel kellel see on, on olnud op ja on paigaldatud ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Kõige targem on pöörduda perearsti vastuvõtule. Kolleeg teeb esmase läbivaatuse ja uuringud, seejärel on vajalik füsioterapeudi pikem ravi.

Head tervist soovides,
Madis ...

Loe edasi

Punnid munandil

Tere,

Mul on tekkinud kaks punakat ( ûhel tundub ka natuke màda sees olevat ) munni munandile kubeme làhedale. Ei sügele ega kipita, pihta minnes on ōrnalt tunda.
Kas on pōhjust muretsemiseks?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eks neid punne võib ikka nahale tekkida. Eriti, kui lisandub miski ärritaja. Kui häirib, siis tasub kas oma perearsti või meestearsti külastada. Vaatame üle ja määrame vajadusel sobiva ravimi.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: