masturbeerimine 28.01.05 / Meestearst

Külastaja küsib:

Lugesin ühelt ingliskeelselt leheküljelt, et noorelt masturbeerimise alustamine võib mõjutada selle kasvu või õigemini oli seal öeldud, et olles alustanud masturbeerimist väga noorelt, ei ole võimalik suurendada oma peenist.
Ma järeldan sellest, et kui noorelt alustada masturbeerimist, siis jääb peenise kasv väiksemaks. Mida teie sellest arvate?
Olen 17 ja mul on eakaaslastest tunduvalt väiksem peenis, masturbeerisin esimest korda juba u 10 aastaselt. Tihedalt ei ole tegelenud. Kas peenise väike suurus võib teie arvates sellega seotud olla? Mis vanuses on peenis lõpliku suuruseni kasvanud? Ette tänades, ...

See ingliskeelne tekst. Keegi Dr. Lin:


Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kahjuks ei ole selle teooriaga tuttav. Peenise suurus on enamasti mõtlemises kinni. Mida rohkem põete, seda väiksemaks läheb. Selles vanuses peenises enamasti enam ei kasva. Kui ikka rahul ei ole, siis mõõtke korralikult erektsiooniseisundis üle ja pidage nõu meestearstiga. Suurendamiseks on võimalused täitsa olemas.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Mastrubeerimise mõju südamele küllili asendis

Tere,

Kas südamele on kahjulik, kui mastrubeerin voodis küllili lesides, niimoodi, et see kehapool, kus pool süda on, on allpool?

Ehk kas mastrubeerimine pole südamele liiga koormav, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Masturbeerimine pole südamele ülemääraselt koormav. Vähemalt mitte tervele mehele.
Aga soovitaks proovida kätt vahetada!

Loe edasi

peenis tundlik

Viimane nädal on olnud peenise vasak pool tundlik. Sügelus ja õrn tundlikkus. Tunne selline nagu oleks peenisega päikest võtnud ja osaliselt päikest saanud. Vahekorda pole viimased 3 kuud olnud ja see ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pilt kahjuks hägusevõitu.
Ilmselt on siiski tegemist miskit sorti nahapõletikuga.
Soovitan vastuvõtule tulla. Soovitavalt esmasjoa uriin kaasa ja 24 tundi peenist eesnaha alt mitte pesta.
Loe edasi

Masturbeerimine

Olen 14 aastane poiss ja avastasin et koolis kehalise tunnis turnikast üles ronides sain orgasmi, nüüd harrastan seda koguaeg, kas mingit vahet ei ole kuidas ma mastrubeerin, kas alati on õige käega seda ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kardan, et avalikku masturbeerimist kehalise tunnis meie ühiskond ja inimesed veel välja ei kannata. Kodus, oma privaatsfääris, on kõik sobivad meetodid lubatud.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

masturbeerimine

kuulsin enne, et masturbeerimine muudab inimese kasvamist. mida see täpsemalt kasvamise juures muudab?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ei muuda. Kirjutage mulle palun, kelle käest te sellist lolli juttu kuulsite?
Edu
Margus Punab

Loe edasi

masturbeerimine

kas masturbeerimine võib mõjutada inimese kasvamist?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ei, juhul kui seda ei tehta iga päev mitu korda päevas .
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

minu peenis

probleem seles et mu peenis haiseb imelikult
pesen 2-3 korda vädalas kas see võib olla üleliigsest mastrubeerimisest(1 kord päevas) loodan et vastate

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vähe pesete. Peaks pesema vähemalt kord päevas. Masturbeerimine ei mõjuta. Kui hügieeni muutmise järel hais ikka püsib, siis peaksite vastuvõtule tulema. Eesnaha põletiku optimaalse käsitlusskeemi leiate ...

Loe edasi

Kasv

Kas masturbeerimine murdeeas võib põhjustada suguti kasvu peatust? Ette tänades.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kindlasti mitte.
Edu
Margus Punab

Loe edasi

masturbeerimine

tere! olen 17aastane ja masturbeerin juba nii umbes 4-5 aastat, päevas vähemalt korra kuni kolm korda... minu probleem seisneb selles et viimane kuu ei ole suutnud saada korralikku ja kiiret lõpppritsessi, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Masturbatsioon ei tohiks muutuda stressi maandamise meetodiks! Ülemäärane masturbeerimine kurnab organismi. Soovitan vähendada seemnepursete arvu poole võrra, siis peaks kõik normaliseeruma.
Edu ...

Loe edasi

probleem

Tere!

Mul on eesnahk täiesti kitsenenud, kus on vaid mõne millimeetrine auk.

Kas peab teostama ümberlõikamise ja kuhu ning kelle juurde sellega pöörduda?

Teiseks. Kas ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnaha operatsioone teostavad meestearstid.

Ümberlõikust ma ei soovita, enamikel juhtudest piisab

väiksema mahu ja riskiga operatsioonidest.

Tihe masturbeerimine võib ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: