Mingi imelik kasvaja moodi punn 08.06.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Mul on mingi imelik kasvaja moodi, mandli suurune, punn päraku suudme kõrval. Väga imelik. Vahest kaob jälle ära ja siis tuleb tagasi on mingi 4-5 päeva ja siis kaob. katsudes on valulik.
Mõistus otsas
Ette tänades ....

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Tegemist on ilmselt päraku veenilaiendiga. Kui ikka muret teeb, siis tasuks konsulteerida kirurgiga.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Punn pärakus

Mingi imelik punn päraku ääres kas oleks nõuandeid?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma läbivaatuseta siis lahendust pakkuda ei ole võimlaik.
Suure tõenäosusega on tegemist pärasoole veenilaiendiga.
Tegemist sagedase murega, mille teket soodustavad kõhukinnisus, istuv eluviis, ...

Loe edasi

Imelik punn/kasvaja pärakus

Tere
On siis selline probleem et avastasin pärakus sellise punni või kasvajamoodi asja. See on tekkinud nüüd paari päeva jooksul. Katsudes annab tunda ka. Mis ma edasi peaksin tegema sest vastuvõtule ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui vastuvõtule tulla ei julge, siis tuleb punniga edasi elada. Suure tõenäosusega on tegemist päraku veenilaiendiga. Kui punn mõne päeva jooksul ei taandu, siis soovitan siiski kirurgi või meestearsti ...

Loe edasi

huvitav sünnimärk huvitavas kohas

Tere.

Mul on eesnäärmel juba puberteedieast väike sünnimärk. Paar päev tagasi märkasin, et see on suuremaks läinud (umbes 2 milli kõrge ja 3 milli lai punn). Tekkis hirm, et äkki on mõni kasvaja ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on siiski ilmselt eesnaha muutusega. Soovitan muutust näidata kas meestearstile või hahaarstile. Pahaloomulise kasvaja tõenäosus on selles vanuses õnneks suhteliselt väike.
Edu
Margus ...

Loe edasi

mingi imelik punn sealsammuses

juba jupp aega tagasi tuli mul mingi imelik punn sinnasammuse peale. Selline ühe cm pikkune ja poole cm laiune. Ainult üks. kusjuures, ta on lihtsalt sellline mügar.mingit värvi ei oma, tundub, et mingit ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Suure tõenäosusega võib olla tegemist põletikus või umbunud lümfisoonega. Täpsemalt võib hinnata ja edasisi soovitusi anda siiski vaid vastuvõtul. Soovitan visiteerida meestearsti.
Edu soovides
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: