Tere! 21.01.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere!
Mõni kuu tagasi diagnoositi klamüüdia,seejärel määrati mitu ravikuuri järjest erinevate ravimitega.Mõni päev pärast ravikuuri lõppu andsin uuesti analüüsi PCR-meetodiga,mille vastus oli negatiivne.Millest võib olla tingitud,et samasugused vaegused nagu enne klamüüdia diagnoosimist:tugev põletav tunne kubeme piirkonnas,läbipaistev klaasjas tilk tekib otsa,munandid on valusad,ots on punane?Kas ei või olla ravimite tarvitamisest see tingitud ja kas peale tablettide võtmise lõpetamist mõjuvad nad mingi aeg organismis edasi?
Ja kui analüüsi tulemus oli ekslik ja bakter on ikka organismis,kuna peaks uue testi tegema?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Suure tõenäosusega on teil tegemist eesnäärme põletikuga mida tavapärased klamüüdia ravikuurid välja ei ravi. Soovitan tulla uuringutele. Enne visiiti soovitan tutvuda portaali tasub teada sektsiooni teemaga kiiruuringud meestele.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Kas seda haigust on võimalik veel ravida ja kuidas ravi käib

Krooniline ja kahjuks käestlastud peenise pea ja eesnaha põletik

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Loomulikult on. Esimene etapp on selline, kus tuleks teha esmaskuse analüüs + külv eesnaha alt. Kui meie kliinikus vastuvõtule tulete, võtke kaasa esmaskusi (hommikused esimesed tilgad kindlasti sees) ...

Loe edasi

Milled võib olla asi

Milles võib asi olla

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Krooniline ja kahjuks käestlastud peenise pea ja eesnaha põletik. Soovitan arsti juurde tulla. Mida pikemalt oma probleemidel lasete süveneda, seda raskem on lõpuks korda saada. Ilmselt on tänaseks tekkinud ...

Loe edasi

suguti ei lähe kõvaks

suguti ei lähe kõvaks

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tulge vastuvõtule. Püüame põhjused üles leida ja lahendusteed on kenasti olemas.

Loe edasi

Valu kubemes

Tere! Käisin môni aeg tagasi teie juures vastuvõtul seoses murega,et vasakusse munandisse lööb aeg ajalt nôrk valu. Kuna tegelen golfiga ja alaseljaga just vasakul pool probleem, siis arvasite, et see ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vaadates vaevuste kompleksi, siis ilmselt soovitasin ma teile ka vaagna füsioterapeudi visiiti. Sama kordan ka siit. Parim spets on selles vallas meie Tartu keskuses.
Kui on olnud miskeid juhulikumaid ...

Loe edasi

varajane seemnepurse

mul on terve elu olnud probleem varajases seemnepurskes. olen käinud meestearsti vastuvõtul kes kirjutas mulle seemnepurset edasilükkava ravimi.
need ei toiminud minul.
siis kirjutas impotentsi ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Meestekliinikus on meil tasuline teenus, kus varem välja kirjutatud ravimeid saab e-visiidiga tellida. Eeldab see aga seda, et need patsiendid peavad olema meie kliinikus uuringud läbinud ja laias laastus ...

Loe edasi

Laigud

Miks tekivad peenise peapeale sellised valged laigud? Ja kuidas neid ravida?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Nahamuutusega on tõesti tegemist.
Kõigepealt peaks selgeks saama, et mis muutus see on. Selleks on vaja teie läbi vaadata. Pilt on üks, lisaks on vaja teada naha elastsust ja mitmeid muid nüansse. ...

Loe edasi

10 a sugutiga mured

Tere. Mured 10 a poisi sugutiga. Aastaid on eesnahaka venitatud aga endiselt on see veel kinni. Lisaks hoiab suguti ühele poole viltu ja suur veresoon on ühe koha peal punnis. Lisas ka pilt. Kas ja kelle ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pöörduda tasuks kas lastekirurgi või kogenud meestearsti vastuvõtule. Kui eesnahk on mingil määral liikuv, siis ilmselt saaks seda ka konservatiivse raviga järgi aidata. Peenise veresoone osas peaks poissi ...

Loe edasi

Uuringute tõlgendamine

Tere
Sain kätte analüüsid prostatiidi tuvastamiseks. Uroloogi vastuvõtuaeg on alles tüki aja pärast, seetõttu põõrdun Teie poole. Mida on võimalik antud analüüside põhjal öelda?

Esimene ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vabandan väga, aga mina inimesi pelgalt laborianalüüside alusel aidata ei oska. Laboriuuringud on vaevalt kolmandik otsustusprotsessil vajaminevast informatsioonist. Antud juhul on Teil ju olulisemeta ...

Loe edasi

eesnaha põletik

Eesnaha ph tase sai rikutud ja tekkis punane põletikuline reaktsioon nii peenise peal kui eesnahal. Kuna olen saanud varasemalt abi Fucicort kreemist, alustasin ravi sellega. Sain punetusest lahti ja lõpetasin ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Minu arusaam on, et selleks et saada head ravitulemust, peaks esmajoones teadma mida me ravime. Eesnaha peal võib olla väga palju erinevaid mikroobe, seeni jne. Oluline on kuidas peenist pestakse. Mõjutavad ...

Loe edasi

Urineerimishäired

Tere.61 mees küsib.Olen pea 10 aastat vahelduva eduga ravinud kroonilist prostatiiti.Kasutanud nii loodusravi kui ka arsti poolt määratuid.Mida aeg edasi seda vähem on hakanud ravimid mõjuma.Haiguse ägenemine ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tüüpiline haiguse kulg, kus vanale lahendamata jäänud eesnäärmepõletikule lisandub (vanusega kaasaskäiv) eesnäärme suurenemine. Selleks, et nii keerulise juhu puhul midagi tarka öelda, peaksime tegema ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: