Sügelevad punnid 03.03.23 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere, umbes eelmise aasta detsembrist tekkisid sügelevad punnid kätel ja levisid üle keha, perearst nimetas vaatluse põhjal probleemiks sügelised. Tegin ravi kõigi vabamüügi kreemidega mitmeid kordi ja ka vasemäärdega. Kehalt on punnid kadunud aga sõrmede juures endiselt sügeleb ja paistes, samuti villid mis lähevad katki sügedes. Sellised sügelevad üksikud punnid tekivad ka peenisele aeg ajalt naha peale, ville mitte. Kas võib olla seotud, et katsudes levib kätelt peenisele sügelised või hoopis mingi muu haigus. Pesen korralikult keha seebiga ja käsi.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kui probleem pole tänaseni lahenenud, siis soovitan soojalt nahahaiguste arsti külastada. Ilma läbivaatuseta, probleemi olemust teadmata, on siin ravi osas võimatu mingit soovitust anda.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Sügelevad punased punnid eesnahal

Tere!

Umbes 4-5 päeva tagasi märkasin ,et eesnaha peale on tekkinud mingid imelikud hirmsalt sügelevad punnid ja igapäevaga tuleb neid punne juurde. Praegu on need punnid jõudnud ka munandite ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui on probleem, siis tuleks see kiirelt lahendada! Soovitan pöörduda oma perearsti vastuvõtule. Alternatiiviks meestekliinikus noorte nõustamise vastuvõtt.
Kasutatav preparaat leevendab, aga kardetavasti ...

Loe edasi

Probleem

Nimelt tekkisid munandile punnid umbes 1-2 kuud tagasi. Punnid sügelevad, samamoodi on hakanud sügelema naba juures ja jalad peenise ümber. seal on palju punne ja näitasin arstile neid millepeale tema ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Usaldage oma arsti! Ilma läbivaatuseta ei saa kahjuks selliste probleemide puhul kaugelt aidata.

Loe edasi

punetus peenisel

Tere, umbes paar päeva tagasi tekkis eesnaha alla punased laigud ja väiksed valged punnid mis aegajalt sügelevad. Milles võiks asi olla?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eesnaha ja peenise pea põletik. Vaadake tänaseid varasemaid vastuseid. Seal kõik soovitused kirjas.
Kui oli juhusuhe või uus partner, tuleks lisaks teha ka suguhaiguste uuringud.

Loe edasi

Punnid kubemepiirkonnas.

Tere. Mingil hetkel avastasin enda kubemes punnid, mis sügelevad. Ise arvan, et on tekkinud peale raseerimist. Foto kaasas.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Osa punne ja neid ümbritsevat nahka on põletikus. Täpset põhjust keeruline öelda, aga osa tunduvad molluskite moodi. Arvestades viimast, siis soovitan pöörduda nahahaiguste arsti vastuvõtule.

Loe edasi

suguhaigus

mul on peenisel kahtlased punnid...nagu mäda punnid aga ei aja midagi välja...ja sügelevad hirmsalt...mis see olla võiks

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sügelemist tekitab tavaliselt seenhaigus. Kui mured püsivad, siis soovitan pöörduda meestearsti või suguhaiguste arsti poole.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: