Elu 30.06.20 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere. Käisin ca aasta tagasi Teie vastuvõtul, sai tehtud kõik proovid mis olid normis. Probleem selles, et ei ole olnud püsivat suguelu, noorena saadud kartuse, tõrke tõttu.On olnud kordi aga sellised poolkõvad". Muidu on asi toimiv aga naisega nagu erektsioon kaob või nõrk ja purse kiire. Kirjutasite cealis 20g tablette, mida süües on väga toimiv aga asjaks minnes analoogne. Ilmselt asi õige püsiva, regulaarse partneri puudumises jne.(nõiaring):) Küsimus kas on olemas tõhusamaid preparaate asja käima saamiseks ja kas saab neid kirjutada ka olemasoleva haigusloo põhjal helistades ja tasudes kliinikumi registratuuri. Tänud ette!

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Erektsioonihäire ravimid on kõik enam-vähem ühe "tugevad". Olen kirjutanud teile välja üsna maksimaalse mõjuga ravimi. Seega on põhiküsimus ikkagi kahe kõrva vahel. Ilmselt andsin teile soovituse ka külastada psühholoogi, kes seksuoloogiliste muredega tegeleb. Ravimile saab lisada mõned trikid, mis erektsiooni kadumist vältida saavad. Pisut saab muuta ka raviskeemi. Kui probleem püsib, siis tasuks vast ikka vastuvõtule tulla!

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Punane suur punn kottidel

Tere! Tekkis paar päeva tagasi vasakule munandile punane punn, mis igapäev suurenes nuud selleni tasemeni (lisasin pildi), valu ega sügelust ei esine. Kas oskate nõustada ja anda teada, kas on vaja karta ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Elu pärast karta pole vaja. Põletikuvastane kreem aitaks taandumist kiirendada.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: