Anafranil 02.04.02 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere, esitasin Teile eelmisel nädalal küsimuse seoses Anafranili kasutamisega. Tänan vastuse eest. Vastuses kirjutasite, et vajadusel saab lisada ka peenise tundlikust vähendava preparaadi. Olen tähendanud, et kondoomiga vahekorras olles pikeneb mul spermapurske aeg veelgi oma 15 sekundi võrra. Kas see ei ole viide, et nimetatud ravimit oleks mõtekas kasutada. Samas ka alkoholijoobes olles pikeneb spermapurske aeg - millest see tuleneb ning kas see on normaalne.

Ette tänades

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Viide on õige. Ilmselt aitaks tundlikuse vähendamine teid tõesti.

Alkohol omab Anafraniilile sarnast toimet, vähendab aga ka peenise tundlikust. Samas ei soovita alkoholiravile üle minna. Mõni mees on sellega endale lisaprobleeme tekitanud.

Edu soovides

Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Erektsiooni probleem

Olen 25 aastane mees Tallinna lähedalt.
Kõvaks saamisega tänapäevani pole kunagi probleeme olnud. Läheb iga väiksema asja peale nagu kord ja kohus ning püsib niikaua kui tarvis.

Nädal ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Segane lugu erinevate preparaatide ning vist ka eri stiimulite ja partneritega. Praeguses seisus saan vaid öelda, et diabeet on üheks oluliseks seksuaalhäirete põhjuseks meestel, eriti juhtudel, kus haiguse ...

Loe edasi

Anafranil

Mitu anafranil 25mg tabletti peaks võtma/mis aja tagant ja kui palju enne suguühet et neist tolku oleks? Selles mõttes et seemnepurse pikeneks...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Soovitav on võtta 2-4 tundi enne vahekorda ja mitte enam kui üks tablett päevas.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

Anafranilist

tere, selline küsimus Anafranil 25 kõrvalmõjude kohta. Kord kirjutasite enneaegse seemnepurske vältimiseks välja sellise ravimi. kasutasin seda ka, kui poissmees olin ja oli tast isegi abi, pikendas suguühet, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegu võib tõesti olla ravimi kõrvaltoimega. Kui soovite sarnast ravi korrata, siis võiks kasutada uuema põlvkonna ravimeid.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: