Probleem Jätkub 13.06.14 / Meestearst

Külastaja küsib:

Käisin Teie kliinikus aasta algusel. Siis tuvastati sperma põletik. Esimene ravikuur tulemust ei andnud. Teisel ravikuuril, mis lõppes esimesel juunil, võtsin Nolicin 400 mg taplette. Ja selle tapleti võtmise ajal muutusid kolmandal päeval munandid valulikuks. Ja nüüd kui see ravikuur on möödas on ikka veel aeg-ajalt valu tunda, eriti just paremal. Ning õhtuti kui magama minek on pärakus väga ebameeldiv tunne ja ei lase hästi magama jääda. See tunne on ka päeval, kui ma istun ja midagist ei tee..
Need on minu põhiprobleemid.
Kasupojal oli sama probleem (spemapõletik). Peale ravikuuri oli põletik taandunud, aga räägib, et peale vahekorda on esimene urineerimine valulik. Ja kui peenist katsub pidi ka valulik olema.
Milles probleem võib olla. Kasupoeg on 19 aastane.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Krooniline eesnäärmepõletik on keeruline haigus ravida. Ilma täpselt uuringutulemusi ning eesnäärme suurust ja eripärasid tedmata head nõu anda pole võimalik. Väga sageli on eesnäärmepõletik seotud ka selja või vaagnapiirkonna närvide ärritusega. Valu mida kirjeldate võib seega olla pärit hoopis seljast. Rääkige rahulikult om raviarstiga ja kui rahul ei ole, siis võtke teise arsti käest lisaarvamus. Elekroonselt seda muret aga kahjusk ei lahenda.
Poja mure kohta - esiteks ei soovita kma peale seemnepurset vähemalt 15 minuti jooksul kusele minna. Lihastöö nende kahe protsessi puhul on väga erinev. Eriti kui on olnud põletikke, siis seda enam.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

erektsioon

siin on olnud palju juttu sellest, et kui on erektsiooniga probleems siis tuleb pöörduda arstide poole sealjuures ka perearsti poole. Tegingi siis seda ja sain sealt sellise ravimi nagu LEVITRA 10mg. Võtsi ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Rohi on üks kolmest enimkasutatud erektsioonihäre rohtudest. Kui see ravim ei toimi, siis on tegemist tavalisest tõsisema häirega ja teil tuleks läbida põhjalikumad erektsioonihäire põhjuste uuringud. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: