Kas võib olla herpes? 16.04.13 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere.
Kas võib tegemist olla herpesega või on tingitud see antibiootikumi kuuridest? Olen saanud aasta jooksul 3 kuuri,mükoplasma raviks.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Suurima tõenäosusega ikkagi pikast antibiootikumravist tingitud mikroobide tasakaaluhäire suguelundil. Soovitan kasutada klotrimasool-kreemi - vabalt apteegist saadav. Herpesel on (vähemalt esimeste ägenemiste puhul) tüüpiline haiguskulg - punetus-kihelus - siis villi teke- haavandumine- paranemine. Enamasti on kolded selgelt valulikud. Mis mükoplasmat Teil juba kolm korda ravitud on??

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

HPV viirus

Tere!

Kas on võimalik, et mesterahval võib olla HPV viirus (või olla selle viirusekandja) 6 aastat. Lisaks veel, et seksuaalvahekorras on oldud vaid ühe partneriga.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Mees võib olla HPV viiruse kandja.
Edu
Margus Punab

Loe edasi

kas suguhaigus

olen 18-a. munandid ja argivahe sügeleb ja kusit ots on punane. kas see võib olla suguhaigus.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Võib olla küll. Soovitan külastada meeste- või suguhaiguste arsti.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

Sügelevad "mummud"

Tere

Noormehel tekkisid väikesed punnid peenisele, mis ka sügelevad--neid võib olla oma mitukümmend tükki (osad kobaras, osad eraldi). Millega võib olla tegu? Kas ehk genitaalherpesega ? Kas ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Herpest ei saa välistada. Kui on olemas seos antibiootikumide tarvitamisega, siis on kõige tõenäolisem põhjus siiski seenhaigus. Kui mure püsib, siis soovitan vastuvõtule tulla. Optimaalse käsitluskeemi ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: