Jätkuks küsimusele 19.03.13 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tervist!

Kirjutan seoses Teie eelmise vastusega http://www.kliinik.ee/noustamine/meestearst/id-1/?question=66473#list

Ultraheliuuringut tehtud ei ole. Kas ma saaksin selle jaoks Tallinna meestekliinikusse ise aja kinni panna või peaks selle jaoks saama arstilt saatekirja?

Kas praegu määratud ravimitega(Ciprinol 2x päevas 15 päeva ja Xatral 1x päevas 60 päeva) oleks siis ikkagi mõistlik jätkata või eeldaks tõenäoline suguteede sulgus mingit muutust ravimite võtmises?

Milline on prognoos selliste juhtumite puhul. Kas on loota viljakuse taastumist? Olen üpriski noor ning tahaksin ka peret luua ning lapsi saada.


PS! Kas te näete varasemate küsimustega kaasa saadetud analüüside tulemusi või peaks need edaspidiste küsimustega uuesti kaasa saatma?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Patsiendil on üks raviarst, kes planeerib uuringud ja vastutab kogu tegevuse eest. Kõrvalt siin midagi suskida pole võimalik. Interneti teel teie lugu kahjuks ei lahenda. Arutage oma raviarstiga.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Valu munandites

Tere. Jätkuks eelmisele kirjale, kus küsisin selle kohta, et kui arsti poolt oli määratud Flosin siis kadus võime ejakuleerida.
Nüüd panin tähele, et on hakanud valutama munandid. Lugesin välja, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Jätkuvalt on küsimus, mis haigust teil ravitakse? Mis probleem lahendamist vajab? Mina sellest ilma visiidi ja uuringute kompleksi süüvimiseta kahjuks aru ei saa. Kui soovite abi, tulge vastuvõtule!

Loe edasi

potents

Tere

Kuhu ja kelle poole pöörduda potentsi probleemidega, asi tõsine!

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Meestearsti poole. Küsimusele kuhu leiate vastuse arsti tutvustusest.
Edu
Margus Punab

Loe edasi

Jätk 24149-le

Jätkuks küsimusele numbriga 24149. Kas ma saan õigesti aru, et kui mul ja mu naisel on plaan, et naine jääks lapse ootele, ei tohi MINA neid Propecia tablette võtta ei 2 kuud enne naise rasestumist ega ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Iga mees otsustab ise mida teeb. Mina saan vaid soovitada. Propecia toimeaine, millel on tugev suguhormoonide tasakaalu mõjutav toime koguneb ka spermasse. Sattudes naise organismi raseduse ajal võib see ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: